Ugens inspiration - Åbning af klinik n´age og vejen til smuk hud

Det har jeg lært af at flytte hjemmefra

Det at skulle flytte hjemmefra, kan for mange være et stort skridt, og kan for nogle også være svært. Det er lidt over fire år siden, at jeg flyttede hjemmefra. Fire år. Det er vildt at tænke på, at der allerede er gået så lang tid. Men alligevel så føler jeg faktisk, at jeg boet ude meget længere. Jeg var kun lige fyldt 17 år, da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg startede med at flytte sammen med mine veninde Emma, hvilket jeg har skrevet et længere indlæg om lige her. Her har jeg skrevet om, hvordan det var, at flytte hjemmefra i så tidlig en alder, og hvordan det var, at flytte sammen med ens veninde. Jeg har bestemt også lært rigtig mange ting af at flytte hjemmefra, hvilket jeg i dag vil dedikere dette indlæg til at fortælle lidt om. Og mon ikke, at der er mange af jer, der kan nikke genkende til nogle af tingende? Billedet minder mig altid om, da jeg lige var flyttet hjemmefra. Det er min veninde Emma og jeg, som snupper en lur efter en lang dag i IKEA, og vores første dag i lejligheden. Der er så mange gode minder i det billede. foto

Det har jeg lært af at flytte hjemmefra

Mere selvstændig
Først og fremmest lærer man at stå på egne ben og blive mere selvstændig. Det er noget jeg faktisk er glad for, at jeg har lært i så tidlig en alder, for det har helt sikkert hjulpet mig rigtig meget igennem gymnasiet, og nu hvor jeg er begyndt at  læse videre.
Man ønsker sig flere timer i døgnet
Timerne og dagene flyver virkelig af sted, og jeg synes aldrig, at man når alt det man gerne vil. Jeg prøver dog at vende det om, og se på, hvad jeg har nået i løbet af dagen.
Pludselige fylder ting som forsikring, budget, rengøring og indkøb meget mere
Ting som man ikke rigtig skulle forholde sig til da man boede hjemme, begynder nu at fylde meget mere. Det med at få styr på en budget, især når man er to der bor sammen, er ikke altid nemt. Men så snart man har fået styr på det, så er det en stor hjælp i dagligdagen. En ting jeg synes fylder meget i hverdagen er rengøring. Når jeg har støvsuget, så synes jeg allerede dagen efter, at jeg kan gøre det igen.
Der er ikke altid penge til fornøjelse
I forlængelse af, at man pludselig skal forhold til alt fra forsikringer til indkøb og budget, så er der heller ikke altid, at der er så mange penge som man måske ville ønske. Jeg er nok ikke den eneste, der har det på den måde, og det er nok bare noget man må leve lidt med, mens man er på SU. Hvis du vil have nogle gode tips til, hvordan man kan spare penge på SU, har jeg faktisk lavet et indlæg, hvor jeg deler en masse god tips, det kan du finde lige her.
Du får en anden form for frihed
Sidste men ikke mindst får du en helt anden form for frihed. Du bestemmer over dig selv, hvilket både kan være en god og dårlig ting. Jeg elsker det, og selvom Søren og jeg stadig har en hverdag vi skal have til at fungere, så har vi stadig en helt anden frihed, til at kunne bestemme, hvad vi vil og hvornår. Hvordan har I haft det med at flytte hjemmefra? Og hvad har I lært?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Åbning af klinik n´age og vejen til smuk hud