5 ting jeg skal lave i min efterårsferie

Ugens inspiration – Åbning af klinik n´age og vejen til smuk hud

Reklame for åbning af klinik n´age
I torsdags var jeg inviteret til åbningen af klinik n´age, som har åbnet en klinik i Odense. De har også klinikker i København, Århus og Herning, hvis I selv får lyst til at besøge dem. Vi startede med at høre om klinikken og tankerne bag. Imens vi hørt om klinikken fik vi serveret de fineste små cupcakes, champagne og lækker frugt. Det var virkelige lækkert og ikke mindst rigtig hyggeligt, vi var nemlig kun syv blogger af sted, så der var god mulighed for, at stille spørgsmål og få tingene uddybet. Jeg var selv glad for, at vi fik fortalt om de mange forskellige behandlinger de havde, eftersom jeg troede at det ”kun” var restylane og botulinum Toxin (det vi også kender som botox), de lavede behandlinger med. Men sådan er det langt fra, de laver rigtig mange andre behandlinger både permanent hårfjerning, forskellige ansigtsbehandlinger og andre behandlinger som strammer huden op. Så hvis du er lidt nysgerrig på, hvilke behandlinger de har, så kan du læse mere lige her.nage odensenage odense nage odense nage odense nage odenseEfter vi havde hørt om klinikken, de forskellige behandlinger og guffet kage og champagne, fik vi lov at se en live behandling med restylane. Det var rigtig spændende at se, hele forløb og hvor hurtigt man faktisk kunne se resultatet. Resultatet var rigtig naturligt, og det var ikke sådan at man tænkte, hun har da godt nok fået lavet noget ved hendes ansigt. Det er også noget de går meget op i hos klinikken. Det skal være naturligt og passe til den enkelte. Vi fik også selv lov til at prøve, at få et ”skud” (det lyder så voldsomt, det er da langt fra) af deres nyeste behandlingsform, som hedder ultherapy. Ved hjælp af ultralyd løftes huden og strammes op. På det sidste billedet er det Christina, der prøver behandlingen. Hendes blog kan I finde her. Jeg fik desuden lavet en hudanalyse. Her kunne man se, hvordan min hud så ud i det øverste lag, men også dybere nede. Jeg blev faktisk meget overrasket over resultat, jeg ved godt at jeg har rigtig tør hud, og det er noget jeg altid har døjet med. Men da hun kiggede dybere i min hud, kunne hun se, at jeg faktisk have en del solskader. Dette blev jeg rigtig overrasket over, da jeg selv synes, at jeg er rigtig god til at bruge solfaktor. Hun kunne desuden se, at jeg havde fået solskader i mine øjne, så det har helt sikkert sat nogle tanker i gang.nage odense nage odense

Gode råd til ung og smuk hud fra klinik n´age

Inden jeg tog hjem, havde jeg fået lov at stille Ida som er stifter og direktør af klinik n´age, nogle spørgsmål omkring, hvordan man holder sin hud ung og smuk. De fleste af jer der læser med her på min blog er jo unge, og døjer ikke med for eksempel rynker og så videre. Derfor ville jeg gerne høre hende, hvad man som ung kan gøre for, at passe på sin hud, og undgå at rynkerne kommer før tid.

Undgå rygning og husk solfaktor
De to ting som Ida fremhævede, som nogle af de vigtigste for at hold sin hud ung var, at bruge solfaktor og at stop med at ryge. Den med solfaktor er noget jeg selv har taget til mig, og helt sikkert noget, som jeg vil gøre mere ved.

Vær god ved dig selv
Generelt skal man være god ved sig selv. Dyrk en masse motion, spist sundt og ikke mindst drik en masse vand. Mangel på vand er virkelig noget som kan ses på ens hud. Desuden kan det være rigtig godt, at bestille en tid til ansigtsbehandling i ny og næ, for at få plejet hunden rigtigt, og være sikker på, at hunden får den pleje og de produkter den har behov for. En ansigtsbehandling er noget jeg personligt selv værdsætter meget, både for at for renset huden ordenligt igennem, give den lidt ekstra pleje og ikke mindst forkæle mig selv. Især her hvor det begynder at blive koldt, kan mange have brug for ekstra fugt til deres hud.klink n´ageHvis du også har fået lyst til, at blive forkælet hos klinik n´age, så kan du bestille en tid her. Jeg glæder mig selv til, at jeg skal forkæles med en ansigtsbehandling. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer på, hvordan det kommer til at gå.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg skal lave i min efterårsferie