Chokoladebrud med matcha

5 ting jeg skal lave i min efterårsferie

Nogle gange glæder man sige bare lige lidt ekstra til at kunne gå på ferie. De sidste mange uger, har virkelig budt på mange ting både i forbindelse med mit studie, arbejde og privatliv. Selvom jeg har været god til at stoppe op og fokusere på mig selv, så har der stadig været rigtig meget at se til, hvilket jeg godt har kunne mærke. Derfor har jeg samlet fem ting, som jeg skal lave denne ferie. I må også meget gerne dele jeres planer.matthias-heil-156717

Slappe af
Først og fremmest skal jeg bare slappe af, og nyde at jeg har ferie. Jeg kan godt mærke at min krop har brug for at slappe af. I går formåede jeg, at sove over 12 timer. Det er virkelig også skønt, at kunne tage tingende i et helt andet tempo end man plejer.
Gå nogle lange ture
Jeg håber at vejret bliver nogenlunde, så jeg kan komme ud og gå nogle dejlige ture. Jeg skal have hentet mofibo i løbet af ferien, så jeg kan få hørt nogle lydbøger. Kan I anbefale nogle gode nogle?
Spise tykke pandekager
Min mormor har lovet, at hun i løbet af ferien ville lave tykke pandekage. Det er en speciel form for pandekager, som man laver her på Ærø. De er en kaloriebombe uden lige, men smager så godt! Jeg skal nok viser jer dem i løbet af ferien, så hold øje med min instagram.
Læse en masse til studiet
Nu hvor jeg har muligheden for, at få læst op til den kommende tid på studiet. Har jeg taget et par bøger med hjem, så jeg både kan læse det jeg mangler at få læst, men også få læst lidt forud. Der giver i sidste ende lidt mere tid, til de andre ting jeg gerne vil nå.
På loppemarked
På søndag skal jeg på loppemarked. Så bor du i Odense eller omkring Odense, så er det den 22 oktober, at der er et stort loppemarked nede i Storms Pakhus. I kan finde begivenheden her på facebook. Jeg kommer til at stå der sammen med en veninde, så der vil være en masse lækre ting i mange forskellige størrelser. Vi har både tøj, sko og beauty ting med, så der er lidt for en hver smag.
Hvad skal I bruge efterårsferien på?

4 kommentarer

 • Sikke en dejlig efterårsferie, du har foran dig. Jeg startede ud som selvstændig i mandags, så den kommer næppe til at stå på så meget ferie. Der er dog et rigtigt hyggeligt loppemarked her i Amsterdam på søndag, som jeg tænker at besøge, og så skal jeg nok alligevel få presset lidt efterårshygge ind i skemaet på en eller anden måde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak 🙂
   Hvor spændende, stort tillykke med det! Det lyder nu også hyggeligt med lidt efterårshygge alligevel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare som en skøn ferie du går i møde ☺️ . Her er vi midt i eksamensperioden, så ingen efterårsferie til mig i år. Ellers skulle den helt sikkert også bruges på afslapning og lange gåture hånd i hånd ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak <3 Øv, nej så kan jeg godt se, at der ikke er meget ferie 🙁 Alt held og lykke med eksamen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladebrud med matcha