Bestfluence – Tag kampen op mod utroværdighed på de sociale medier

Chokoladebrud med matcha

Jeg er vild med de mange muligheder, der er når man lave chokoladebrud. Jeg har i dag kastet mig ud i, at bruge matcha pulver som en del af opskriften. Matcha har en lidt sød smag, hvilket jeg synes passer perfekt til denne opskrift. Hvis man ikke bryder sig og smagen af matcha, kan du undlade det, og bare nøjes med den hvide chokolade.p9275498

Opskrift på chokoladebrud med matcha

Du skal bruge
200 gram mørk chokolade 70%
50 gram hvid chokolade
1 teske matchapulver. Jeg bruger denne fra Matchaly.
Topping: 4 skumfiduser, tørret jordbær, en lille håndfuld mandler
Sådan gør du
Start med at smelt den mørke chokolade over et vandbad. Smelt den hvide chokolade over et vandbad. Når den hvide chokolade er smeltet kommer du en teske matchapulver i. Kom den mørke chokolade ude på et stykke bagepapir, husk at kom et skærebræt eller andet under, så du kan flytte chokoladen på køl. Fordel den hvide chokolade med matcha på den mørke chokolade, og lav et mønster i chokoladen med en tandstik. Se den lille guide jeg har lavet under opskriften. Hak skumfiduser, tørret jordbær og mandler fint og fordel over chokoladen. Lad chokoladen sætte sig i køleskabet. Når chokoladen har sat sig i køleskabet, kan du knække den i passende stykker.
– Velbekomme –chokolade1 chokolade2Måske du har lyst til at læse flere opskrifter med matcha?
Finde opskriften på matcha is lige her eller smoothie bowl med matcha her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestfluence – Tag kampen op mod utroværdighed på de sociale medier