Event med Miild makeup

Bestfluence – Tag kampen op mod utroværdighed på de sociale medier

De sociale medier har to sider. En god side, hvor man kan blive inspireret, motiveret og finde hjælp og råd. Den har derimod også en rigtig grim og mørke side, hvor folk bliver mobbet, og ikke mindst føler sig utilpas. Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med bestfluence, en side som jeg rigtig gerne vil fortælle jer mere om, da den har et utroligt vigtigt budskab. De har nemlig den ambition, at skabe et trygt onlinefælleskab, som bygger på passion og ikke click-bait og utroværdighed.

Bestfluence

Hvordan fungerer bestfluence

Det fungerer lidt som trustpilot bare for influencer. Du går ind og opretter dig som bruger, og derefter kan du give din ærlige feedback til de influencere du følger. Jeg synes det er en super god måde, både at få kendskab til nye influencer, men det giver også os influencer mulighed for, at få et indblik i, hvad I som læsere godt kan lide at læse, og hvad I synes vi skal gøre bedre. Du kan både oprette dig som influencer eller som almindelig person. Jeg har selv oprettet mig som influencer, og håber rigtig meget, at I kunne have lyst til at gå ind og give en anmeldes, det kan I gøre lige her. Det vil give mig et godt billede af, hvad I kan lide og læse, hvad I gerne vil have jeg skal gøre bedre, eller hvad I slet ikke vil læse. Jeg håber I har lyst til, at gøre brug af bestfluence, så vi sammen kan skabe et onlinefælleskab, hvor der er plads til alle. Hvad synes I om ideen bag Bestfluence?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event med Miild makeup