Dagens outfit #11

Event med Miild makeup

Reklame for event med Miild makeup
I sidste uge, var jeg inviteret til event hos det danske makeup mærke Miild makeup, som er et forholdsvist nyt makeup mærke på det danske marked. Vi var inviteret til en aften, hvor vi fik lov at høre om produkterne, tankerne bag også fik vi lov, at prøve alle de forskellige produkter. Jeg hørte allerede om Miild makeup tilbage i foråret, hvor de lige havde lanceret de første produkter. Hvis du er nysgerrig på, hvad Miild makeup er for noget, har jeg skrevet et indlæg her, hvor jeg også fortæller om de forskellige produkter, som de har lanceret, og kommer til at lancere. Det var en super hyggelig aften, og ikke mindst dejligt, at få snakket med nogle af de andre influencere, som man måske ikke snakker med så tit. Vi var et par stykker der kørte sammen, eftersom eventet blev afholdt i Nyborg, og vi havde en fest i bilen både frem og tilbage, så tak til søde Rikke for at køre.  pa045619 pa045635 pa045644 pa045705Jeg tænkte, jeg også lige ville opdatere jer på, hvad jeg har gået og lavet i weekenden. Det er nemlig første gang i lang tid, at jeg har haft en weekend, hvor jeg har været hjemme her i Odense, uden rigtig at have andre planer, end at få styr på mit studie og læsning. Efter vi så småt er startet på valgfag, er vi også begyndt, at skulle læse en del, som for mit vedkommende er helt ny viden. Som jeg også skrev om her, er det nogle valgfag som jeg har en smule svært ved, så jeg kan godt mærke, at jeg skal lægge en del mere arbejde i det. Der er heldigvis kommet en del mere ro på, efter vi afsluttede modeshowet ude i Rosengårdcenteret. Jeg har ”fri” i morgen mandag og tirsdag, og det skal udnyttes til, at få læst på til ugen. Jeg går nemlig en uge i møde med to spændende event på torsdag, som jeg glæder mig til at dele mere omkring. Nu sidder jeg ellers bare på sofaen og planlægger ugen. Jeg håber I har haft en dejlig weekend, med dem I holder af !

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit #11