Rugbrødsboller med chokolade og tranebær

Dagens outfit #11

T-shirten er sponsoreret af Heartbreaks
I sidste uge var jeg til møde med en ny virksomhed her fra Odense. Det er 3 skønne piger som har startet deres egen virksomhed Heartbreaks.dk, hvor de sælger fede T-shirt med fine og enkelte print. Alle T-shirtene er lavet i et begrænset antal, hvilket jeg synes er en rigtig god ide, eftersom man ved, at det ikke er en T-shirt som alle derfor har. Det er med til, at gøre ens outfit og stil mere unik og personlig.

outfit1
pa055763Jeg kan har stylet T-shirten meget klassisk, med et par sorte jeans, sorte støvler og en sort blazer for at holde fokus på den hvide T-shirt med den fine ananas, som giver lidt farve til outfittet. Jeg har T-shirten i størrelse XS og den passe perfekt. Jeg er vild med, at den er en smule længere end normale T-shirt, også er den 100% bomuld. Hvis I som jeg, også er vild med T-shirten, eller bare deres T-shirt generelt, så kan i med koden holm20, få 20% rabat. Når I køber to T-shirt, får i desuden fri fragt. Hvis du kunne tænkte dig, at se hvordan man ellers kan style de forskellige T-shirt, så klik forbi Heartbreaks instagram her, hvor der er masser af god inspiration. Hvad synes I om outfittet?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsboller med chokolade og tranebær