Tilbageblik på september

Lip art med Lancômes Matte Shaker

Læbestifterne er en gave fra Lancôme
En læbestift kan pifte et hvert look op. For et par uger siden fik jeg de nye matte shaker fra Lancôme ind af døren, for at teste dem og give mit bud på, hvordan man kan bruge de forskellige flydende læbestifter. Jeg har selv prøvet at eksperimentere lidt med de forskellige farver, og på billedet har jeg mixet to forskellige farver. Jeg har brugt farven Red´Y in 5 på hele læben og efter det duppet en smule af Pink Power på midten af min overlæbe og underlæbe for, at skabe en form for highlight, som ses mere tydligt når lyset faldet rigtigt. Jeg tænker selv at til fest ville dette være super fedt. Det er en anderledes og sjov måde at pifte sin makeup op på.p9285545Lancôme kommer fra i morgen mandag den 2. og frem til søndag den 8. til Kolding med deres pop-up shop. Der kan I blandet andet booke en tid, hvor I kan få råd og vejledning omkring makeup. I kan også få lov at teste en masse lækker makeup og deltage i en masse lækre konkurrencer. Så hvis I bor I Kolding eller tæt på, så smut forbi eller book en tid til at få lagt en lækker makeup, se de nye flydende læbestifter og deltag i de lækre konkurrencer. pa025576I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et billede af alle læbestifterne. Nederst fra venstre er det Kiss Me Chérie – Pink Power –Red´Y In 5 – Magic Organge – Beige Vintage – Energy Peach – Ymmy Pink. Det er nogle super fine farver som både kan bruges til hverdag og fest. Især Beige Vintage og Energy Peach er mine to favoritter til hverdag. Alle læbestifter er flyende og bliver matte. De holder rigtig fint selvom læbestiften forsvinder i løbet af dagen, så har man stadig en svag farve tilbage. De virker heller ikke udtørrende på læberne, hvilket jeg er super glad for. Der er ikke noget værre end en læbestift der udtørrer ens læber. Skal I prøve de nye flydende læbestifter fra Lancôme?

   

2 kommentarer

  • Christina Holm Svarer

    Ja der er rigtig mange fine farver! Jeg er vild med at der både er farver til hverdag, fest og til dem der tør kaste sig ud i de lidt mere vilde farver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er godt nok mange fine farver i mellem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på september