Er det sejt at ryge?

Tilbageblik på september

God aften søde jer! Jeg sidder nu på sofaen efter en weekend med fart på. Som I måske ved, har jeg gået modeshow i Rosengårdcenteret. Vi øvede hele fredagen og havde show både lørdag og søndag, så jeg må indrømme at jeg er godt træt nu. Vi er kommet sent hjem alle dage, og ikke nok med det, har jeg fået en kæmpe vabel på min ene fod, så jeg ikke rigtig kan gå. I morgen og tirsdag skal jeg til eksamen, så det bliver ikke meget jeg når at slappe af. Nu sidder jeg på sofaen med Søren og Emma og spiser take away. Det er virkelig tiltrængt.septSeptember måned er gået med rigtig meget arbejde ude i Rosengårdcenteret. Jeg har haft lidt færre timer på studiet i og med, at vi er begyndt at have valgfag, så det passede meget godt sammen. Nogle af jer har også spurgt til mine videoer på youtube, og om der kommer flere der. Det skal der nok komme, men efter jeg har prøvet at fokusere lidt mere på at lave storys på instagram, føler jeg lidt mere for at lave dem frem for youtube. Jeg tænker også, at det måske ikke er så fedt for jer, at se de samme ting igen og igen. I oktober måned kommer der til at ske en masse. Jeg har en del events i kalenderen, så jeg glæder mig til, at dele en masse spændende ting her på bloggen med jer. I morgen og tirsdag, skal jeg til eksamen. I midten af måneden kommer der en efterårsferie, hvilket jeg glæder mig til. Jeg skal hjem til Ærø og hygge med familie og venner. Jeg håber I har haft en god september måned, og går en spændende oktober i møde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det sejt at ryge?