Min oplevelse med Yin Yang Yoga

Tapas aften

Kiks fra Karen Volf er sponsoreret
I sidste uge fik jeg en masse nye kiks fra Karen Volf hjem for at teste. Det er deres nye Møn kiks, som alle er produceret på Møn og med råvarer fra Møn. Det er noget jeg personligt selv værdsætter meget. At købe lokalt og producere lokalt. Det synes jeg er noget som rigtig vigtigt, og selvfølgelig også at støtte det. I weekenden lavede Søren og jeg derfor en omgang tapas og fik smagt på de forskellige kiks.p9225297 p9225299 p9225319 p9225328Min kæreste og jeg har for tiden begge travlt med studie, praktik, arbejde og fritid, og det er derfor mest om aftenen vi ser hinanden. Derfor var det perfekt med en tapas aften, hvor vi kunne sidde og nyde god mad og snakke. Jeg synes en tapas aften er super hyggeligt, fordi man sidder og hygger og spiser maden på en helt anden måde end normalt. De forskellige kiks fra Karen Volf er rigtig gode til oste, hverken min kæreste eller jeg er den helt store oste spiser. Hvis du også har det sådan, så er der stadig gode muligheder for bruge andet end ost. Vi havde købt serano skinke, chorizopølse, ost, lask, avokado og pesto. Og med et koldt glas hvidvin, så var det er perfekt aften!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oplevelse med Yin Yang Yoga