Overgangsjakker

Min oplevelse med Yin Yang Yoga

I lørdags var jeg til et rigtig spændende Yoga arrangement. Nemlig Yin Yang Yoga. Det var en workshop som Cathrine der har bloggen cathrineyoga.dk afholdte. Jeg har prøvet yoga før, både i fitness, og et enkelt hold til en drop ind yoga time. Det er noget jeg har været super glad for, fordi det giver mig super meget ro og fylder mig med energi. Jeg har også skrevet om, hvad yoga har givet mig lige her. Så da jeg hørte Cathrine kom til Odense, meldte jeg mig straks på hendes workshop, og jeg vil i dag fortælle jer om min oplevelse med Yin Yang Yoga. Jeg viste ikke ret meget om hverken yin yoga eller yang yoga, da jeg skulle afsted. Jeg er dog blevet en del klogere på, hvad det er for noget, og vil kort fortælle jer det.

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga

Yin yoga handler om at spænde af og strække bindevævet. Man skal være i de forskellige stillinger i omkring 3 til 5 minutter. Nogle stillinger helt op til 10 minutter, det skulle vi dog ikke. Selvom det ikke var hårdt, at være i det forskellige stillinger, så begyndt det faktisk at gøre ondt og på et tidspunkt også være næsten ubehageligt. Dette er dog meget normalt, og man siger faktisk, at det først er her, at man er rigtigt inde i stillingen. Cathrine fortalte også at hvis man dyrker yin yoga, vil man over tid kunne mindske appelsinhud. Yang yoga handler modsat yin yoga om styrkelse af kroppen. Jeg var derfor ret vild med, at vi lavede en blanding af Yin yoga og yang yoga. Hvor det både handlede om at slappe af og strække kroppen ud, men at man også fik mulighed for at styrke sin krop. Vi afsluttede timen med yoga nidra som er en form for guidet meditation. Det har vist sig, at det kan reducere stress, angst, søvnløshed, spændinger og andre psykiske lidelser. Det var en meget speciel oplevelse, da det føltes som om min krop sov, men alligevel var jeg tilstede og kunne høre Cathrine snakke. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal prøve yoga nidra, og jeg har fundet nogle forskellige video på youtube, som man kan lytte til. Jeg tænker jeg kommer til at fortælle mere om yoga nidra, når jeg har prøvet det i længere tid. Da vi var færdig med at lave yoga, fik vi serveret te og chokolade og sad ellers bare og hyggede og snakkede. Jeg gik derfra med en helt ny energi og var helt let i kroppen. Jeg var træt, hvilket er helt normalt, men glad inden i. Hvis der er nogle af jer der selv har en travl hverdag, så vil jeg helt sikkert anbefale yoga, som en god måde at slappe af, og koble af fra hverdagen. Er der nogle af jer der har prøvet Yin Yang yoga?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Overgangsjakker