Goodiebox september

Overgangsjakker

Er jeg den eneste der synes, at det kan være svært, at finde en rigtig god overgangsjakke som ikke er for varm eller for kold, at have på her om morgen, når turen går til for eksempel studie eller arbejde? Jeg har fundet mit bud på nogle rigtig lækre jakker som er perfekte som overgangsjakker i og med, at du kan nemt holde varmen i dem, hvis du for eksempel sætter en strik eller et halstørklæde til.
fotojet

Reklamelink: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her

Jeg har selv 3 forskellige jakker jeg skifter lidt mellem i denne periode. Den første er en klassiske cowboy jakke som nummer 1, den begynder dog at blive lidt for kold nu, derfor er jeg gået over til min cowboyjakke der er en smule mere oversize. Den er super god til at have en lidt tykkere trøje under. Jeg har også en mørkeblå ruskindsjakke som jeg virkelig er blevet glad for. Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg viser den frem, det kan I se lige her. Hvis man gerne vil have en jakke der er en smule længere er den rosa frakke et godt bud. Den fås også i sort, hvis man gerne vil have en der er lidt mere neutral.

Min favorit overgangsjakke
Af de fem forskellige jakker jeg har fundet i dag, har jeg virkelig forelsket mig i nummer 3, den grå uld jakke. Den har samme snit som min ruskindsjakke, og det snit er jeg vild med. Det klæder mig virkelig godt, og jeg tror det er første gang, at jeg har fundet en jakke som sider så pænt på mig. Så måske jeg skulle kigge lidt nærmere på uld jakken, hvad synes I?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Goodiebox september