3 dage med produktion af modeshow

Goodiebox september

Annonce for Goodiebox
Look good feel better. Dette er denne måneds tema hos Goodiebox. Foreningen Look Good Feel Better, hjælper kræftramte kvinder. Det gør de ved at arrangere hudpleje- og makeupkurser til kvinderne, med det formål at give opmuntring, vejledning og forkælelse i en svær tid. Jeg synes det er et fantastisk formål, og det er jeg ikke ene om. Goodiebox donere nemlig det samlede overskud fra denne måneds boks til foreningen. Har du også lyst til at støtte et godt formål? Så kan du købe denne måneds Goodiebox lige her. Vil du se hvad der gemmer sig i denne måneds boks? Så kan du læse videre i indlægget. p9225297 p9225306 p9225309Max Factor – Mascara
Jeg elsker disse små mascara, som er nemme at have med på farten eller når man skal på ferie. Denne fra Mac Factor har jeg prøvet før, den giver en masse volumen til ens vipper. Det var ikke en mascara som jeg var helt oppe at køre over, men fungerede fint. Men måske den fungerer bedre for dig?p9225312Vichy – Cleansing Gel
Denne gel skulle gå ind og rense huden i dybden, og få fjernet snavs og andre skadelige ting, som vores hud bliver udsat for hver dag. Huden skulle blive mere frisk og få en dejlig glød. En perfekt lille rejsestørrelse.p9225315NIVEA – Sensitive day cream
Denne dagcreme skulle være rigtig god til tør og sensitiv hud, hvilket min hud er. Den skulle gå ind og berolige huden og reducere rødme som man ofte kan døje med, hvis man har tør og sensitiv hud. Cremen har også SPF 15, hvilket jeg er stor fan af, eftersom det er rigtig vigtigt at beskytte huden mod solen. Den er også fri for parfume og farvestoffer.p9225321L´oréal Paris – Makeup Brush
Jeg har ikke ret mange makeup børster, hvilket jeg ikke helt ved hvorfor. Men i denne måneds boks har jeg fået en lækker pudder børste fra L´oréal. Den er super blød og lavet af syntetiske hår, som ikke drysser når man bruger den. Det håber jeg passer, for der er ikke noget værre end at have små hår siddende på kinderne.p9225317Elizabeth Arden – Eight hour cream
Jeg har gemt det bedste til sidst, nemlig Eight hour cream fra Elizabeth Arden. Jeg har aldrig prøvet den før, og har faktisk gerne ville prøve den. Den er nemlig lidt af et mulitprodukt, som kan bruges til alt fra tør læber til flossede neglebånd. Det er en salve som både beskytter, lindre og genopbygger og jeg er sikker på, at den bliver en fest del af min hverdag her i efteråret og vinteren.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage med produktion af modeshow