Dagens outfit #10

3 dage med produktion af modeshow

De sidste tre dage har været ret vilde. Som I måske har kunne se på min instagram, har jeg de sidste tre dage næsten været mere i Rosengårdcenteret end jeg har været hjemme. Jeg har sammenlagt brugt cirka 30 timer der ude. De længste dage var mandag og tirsdag, hvor jeg først var hjemme omkring klokken 20. I dag var ret kort, og jeg var hjemme omkring 14. Hvis I tænker, hvad er det helt præcis jeg har lavet ude i Rosengårdcenteret, har jeg været med på produktionen af det modeshow som skal afholdes i Rosengårdcenteret sidste weekend i denne måned. Jeg har stået for at skulle finde tøj til modeller, få dem gjort klar til at få taget billeder, og så skal jeg selv gå model. Der er derfor en del at se til, når jeg både er med på produktionen og er model. Selvom det har været nogle lange dage, så er tiden gået så stærkt. Jeg har desuden lært rigtig meget af hele processen, så det er helt klart noget jeg kan tage med videre.fall-fashionnHer til aften skal jeg lige have sat mig ned og samlet op på resten af mit liv, haha. Det er måske så meget sagt, men jeg har hvert fald en del jeg lige skal have styr på både med hensyn til studie, eksamen, blog og andre aftaler. Jeg valgte også lige at snuppe en lille lur her i eftermiddags. Jeg skulle bare lige have en halv time, men kom til at slukke min alarm, så hvad der skulle have været en lille lur, blev til en lur på næsten to en halv time, ups. Jeg håber I har haft en dejlig onsdag og får en god aften!

   

4 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Tak søde <3 Det var også rigtig spændende 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder så cool Christina <3 Jeg glæder mig til at se flere billeder derfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Det har det helt sikker været, så det var nok lidt tiltrængt med en lur 😉
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig som en spændende uge du har haft. Det må have været tiltrængt med en lur der var lidt længere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #10