En snak om for lav blodprocent, hårtab, hovedpine og uro i benene

Dagens outfit #10

img_5794 img_5812 img_5825 img_5841 img_5842Hvor er det skønt, at solen har fået lov at titte frem, hvert fald her i Odense. Jeg startede dagen med en dejlig gåtur ud til Rosengårdcenteret sammen med min veninde Sofie, vi skulle der ud for at kigge lidt på butikker også skulle jeg ud, og hente nogle ting, som jeg skal bruge til en kampagne I snart vil se mere til. Da jeg kom hjem var min veninde Emma kommet, hun skal være her nogle dag, eftersom vi begge skal hjælpe til, med at gøre klar til et modeshow som skal afholdes ude i Rosengårdcenteret. Eftersom vejret var så skønt i dag, var vi ude og skyde disse skønne billeder af den populære og smukke kjole fra Vero Moda som også fås i grøn, rød og mørkeblå. Den er virkelig fin og selvom vi går en lidt koldere tid i møde, kan man stadig bruge kjolen, for eksempel som her, med lange støvler. Mine støvler er fra Zara, men fås desværre ikke mere. Jeg har dog fundet et par fra Nelly der ligner meget lige her (reklamelink). Når det blive koldere kan man nemt sætte et par strømpebukser til. Men er det ikke bare en skøn kjole? Den er købt hos Mulieres, som har rigtig mange skønne ting, som virkelig frister! Resten af min søndag skal gå med lidt forberedelse til den kommende uge, som bliver lidt travl. Både mandag, tirsdag og onsdag skal jeg ud og hjælpe ude i Rosengårdcenteret, så er kommer til at gå en del timer med det. Jeg håber I har haft en god søndag!

   

2 kommentarer

  • Christina Holm Svarer

    Mange tak, jeg er virkelig også vild med den! <3 Og ikke mindst, at man kan få den i så mange fine farver også 🙂
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ fint! Elsker virkelig kjolen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om for lav blodprocent, hårtab, hovedpine og uro i benene