Striktrøjer til efteråret

Træningstøj til den kolde tid

Efteråret og vinteren byder på både kulde og mørkere tider. Jeg har derfor fundet noget lækkert træningstøj som er perfekt til at holde varmen i. Udover at holde varmen, så har jeg fundet noget træningstøj som er på forholdsvist billigt, der er kun en enkelt ting eller to der koster over 500 kroner. Selvom vi går en mørkere tid i møde, så synes jeg bestemt ikke, at det betyder træningstøjet skal været mørkt. Så jeg har både fundet noget med farve og glimmer.fotojet

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Jeg elsker selv, at gå en dejlig lang tur især her til efteråret, hvor naturen ændre sig. Det er virkelig smukt. Men vil derfor gerne kunne klæde sig varmt på, men stadig have noget tøj på, som er lidt mere let og ikke så tungt at bevæge sig rundt med, som en vinterjakke hurtigt kan blive. Jeg er blevet ret vild med den sorte glimmer trøje og med de sorte bukser, lækre sko fra Nike og den fine lyserøde vandfalske, så er man klar, om det er en lang gåtur eller et smut i fitness. Jeg er altså også ret forelsket i de lækre sko fra Nike, som lige nu er sat ned med 30%, men I skal være hurtige hvis I også er vilde med dem, for der er ikke ret mange størrelser tilbage. Den lyserøde trøje er fra mærket Aim´n. Det er ikke et mærke jeg har hørt om før, men efter at have tjekket det ud hos Nelly, så er der altså en del ting der frister. Har I opdateret træningsgarderoben til efteråret og vinteren?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striktrøjer til efteråret