Min dag i billeder

Striktrøjer til efteråret

Er jeg den eneste som synes, at det allerede er blevet rigtig koldt? Jeg har derfor kigget efter nye og lækre striktrøjer til nu her, og når vinteren kommer. Hvis I har det ligesom jeg, og allerede er på udkig efter en ny strik til vinter, så giver Nelly med koden KNITS20 20% på strik til og med 11/9.fotojet

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her
De sidste par år har mange af mine trøjer været farver som sort, mørkeblå og grå. Men for en gangs skyld, ville jeg gerne finde nogle med lidt mere farve. Sidste går købte jeg en lys rosa strik fra Selected, mest af alt fordi den var på tilbud, så jeg tænkte, at det ikke var så mange penge igen, men alligvel er det faktisk en af de striktrøjer som jeg er blevet mest glad for. Derfor har jeg også forelsket mig i den fine rosa strik med bånd på ærmerne. Den fås også i mørkeblå, som virkelig også er fin. Strik nummer fire, er også rigtig fin og feminin, og ville passe rigtig godt sammen med en nederdel. Hvis man gerne vil have et lidt mindre feminint outfit, ville den være super fin med et par jeans og sneakers. En klassisk går strik som nummer 2, synes jeg er et must i garderoben, den kan bruges til det hele, og en klassisk strik, kan man godt bruge lidt flere penge på, så den holder i flere år. Hvilken strik er jeres favorit?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag i billeder