Tilbageblik på august måned

Tanker om bloggen, studie og for få timer i døgnet

skaermbillede-2017-09-05-kl-15-27-01Jeg er lige kommet hjem efter nogle korte timer på studiet som tutore for en af de nye klasser. Jeg sidder med en kop kakao og et spisebord der flyder med papir, bøger og tekanden fra i morges, hvor jeg havde en veninde på besøg til morgenmad. Jeg kan endelig krydse ”få styr på alt det med banken” af på min to-do liste. Siden vi kom hjem fra ferie, synes jeg tiden er fløjet af sted. Studiet har fyldt rigtig meget med en masse læsning, og jeg mangler stadig at samle op på en del. Ordet praktik og praktikplads fylder mere i mit hoved end noget andet lige pt. Vi er begyndt at finde praktik til 4. Semester, og selvom jeg godt ved, at sådan noget tager tid, så ville jeg ønske det bare kunne være på plads på en og samme dag. Det er nu ikke fordi jeg frygter at jeg ikke får en praktikplads, men uvisheden om hvor, hvordan og hvorledes irriterer mig og gør mig så træt. Tankerne kører rundt i mit hoved, og inden jeg er begyndt på en ting, begynder mine tanker at flyve rundt, og jeg begynder at tænke på, at jeg jo også lige skal nå det og det. Og lige nu hjælper det heller ikke, at der er en håndværker i gården som larmer helt vildt. Normalt har jeg altid en masse ideer til bloggen og skriver altid mine ideer ned, men på det sidste har jeg simpelthen ikke kunne finde ro til, at arbejde med mine ideer. Det er ikke fordi jeg ikke vil, men det er som om, jeg ikke kan finde ro til at forbyde mig i det jeg gerne vil. Jeg er dog lykkelig for at jeg ikke har skulle på studiet denne uge, på nær to timer i dag. Jeg har fokuseret på at få læst en masse, sendt praktikansøgninger, ordnet en masse i lejligheden, regnskab og alle de der kedelige ting. Det hjælper virkelig at få dem af vejen, så de ikke hænger en over hovedet. Her om lidt hopper jeg dog i mit træningstøj, og tager i fitness til en times yoga, hvilket jeg tror og håber vil give en del mere ro i mit hoved. Efter yoga skal jeg hjem og lave god mad til min kusine som kommer forbi til mad og et glas vin. Godt selskab hjælper virkelig på mit humør og får mig til at slappe mere af. Jeg håber virkelig at jeg efter denne uge kan få lidt mere ro på, og fokusere mere på både bloggen og studiet, uden at tankerne skal forstyrre mig. Det var en lille snik snak fra mig af, jeg håber I nyder jeres tirsdag, og husker på, at gøre noget godt for jer selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på august måned