Rugbrødslagkage med blåbær

25% hos Moodings

Fristet af lidt lørdags shopping? Moodings har lige nu 25% på hele deres sortiment (undtaget Gubi og Oliver furniture). Jeg har fundet nogle af mine favoritter frem.fotojet

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her.

Den fine vandkaraffel og glas fra Frederik Bagger minder faktisk lidt om de glas jeg fik til min fødselsdag. Jeg elsker det smukke ”mønster” de har, og det gør det mere appetitligt at drikke vand fra så fine glas! Jeg er ret vild med enkelte plakater med et sødt citat. Og denne med citatet ”Du ser godt ud idag”, den får bare en til at smile. Den smukke vase, har jeg allerede stående her hjemme, den er så fin og du kan se flere billeder fra vores soveværelse, hvor den har fået sin plads lige her. Jeg har tidligere vist nogle af mine favoritter fra Moodings frem, hvilket I kan se lige her. Udsalget gælder frem til i morgen søndag klokken 23:59. Rigtig god lørdag og god shoppedag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødslagkage med blåbær