Hjemmelavet granola

Lefkas rejseguide

Har du planer om at rejse til Grækenland nærmere betegnet Lefkas eller Paleros. Så har jeg i dag den sidste rejseguide klar til øen Lefkas. I sidste uge lavede jeg en omkring Paleros som I kan finde her.  Vi boede som jeg tidligere skrev i den by der hedder Paleros, men eftersom vi havde lejet bil i 3 dage, besøgte vi øen Lefkas som ligger en halv times kørsel fra Paleros. Jeg tænkte derfor, at jeg også ville dedikere et indlæg til jer med en Lefkas rejseguide. Vi havde som sagt kun to dage, hvor vi besøgte Lefkas. Derfor nåede vi ikke at se ret meget, og jeg har derfor også nogle steder som jeg håber vi får mulighed for, at opleve en anden gange. Lefkas Sådan kommer du rundt
Vi valgte og leje bil, så vi kunne køre rundt og se øen. Det vil jeg helt sikkert også anbefale, hvis man vil ud og se lidt mere end bare Lefkas by. Med egen bil kan du nemt bestemme hvad du vil se og hvornår. Jeg kunne også læse mig frem til, at der var en del sejlture rundt til nogle af øerne, hvilket også en god mulighed for, at komme ud og se noget, som man ikke bare lige kan køre til. Som jeg også skrev i min Paleros rejseguide, så lejede vi bil gennem AVIS. Og et lille tip har fra, hvis du har let til at blive køresyg så vær forbedret! Det er mange små veje, mange sving og højder man kører i. Mig som sjældent bliver køresyg var hårdt ramt efter den ene dag.
Lefkas Det så vi
Den første dag have vi planlagt, at vi ville ned til nogle af de populære strande. Jeg havde forelsket mig i billederne af den smukke strand Porto Katsik, prøv selv at google stranden. Den er så smuk. Vi kørte og kørte og troede efter lang tid at vi var kommet til Porto Katsik, hvilket det ikke helt var det var Kavalikefta beach, som også er rigtig smuk. Men men men, vi var sjovt nok ikke de eneste der havde fået samme ide den dag! På vej ned til stranden af en i forvejen meget smal vej, kom der nogle og sagde vi skulle vende om og bakke tilbage, eftersom der var alt for mange biler, og folk kunne ikke få vendt deres biler og komme væk fra stranden. Jeg er så glad for, at den bil vi havde lejet var en Kia Picanto, som lige kunne glemme sig ind bag en anden bil. Vi måtte derfor opgive at komme ned til stranden, og efter lang tid fik vi mulighed for at få vendt bilen og køre tilbage. Der er virkelig mange smukke strande langs kysten, blandet andet Porors Beach, Egremni Beach og Milos Beach. Men husk at I ,i høj sæsonen nok ikke de eneste der vil besøge strandende! Den anden dag vi havde bil, satte vi bilen inde i Lefkas by og gik rundt i byen og kiggede. Det er sådan en hyggelig by, men en masse små smalle gader. Man kan desuden sidde langs vandet på nogle af de mange caféer. Lefkas Lefkas Lefkas Lefkas Her skal du spise
Den første dag vi var på tur, havde vi et stop efter vores knap så vellykket tur til stranden. Vi stoppede ved det der hed Panoramic View, som havde den mest fantastiske udsigt ud over vandt som I kan se på billederne. Ellers havde vi selv taget mad med de dage vi kørte rundt. Men jeg har fundet tre restauranter i Lefkas by som virkelig ser hyggelige ud, som ligger i Lefkas by og ikke mindst også har fået nogle gode anmeldelser på TripAdvisor. Det er Thymari, Taverna Eutuxia og Ey Zhn. Jeg vil helt sikkert også anbefale jeg er tjekke TripAdvisor ud, den har vi brugt rigtig meget. Er der nogle af jer der har besøgt Lefaks?Lefkas Lefkas

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet granola