Goodiebox august

Fødselsdags brunch

I går afholdte jeg en forsinket fødselsdags brunch for nogle af mine skønne veninder her fra Odense. Det var en formiddag der stod i hyggens tegn, og det var sådan en skøn dag! Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele lidt lækre billeder fra dagen med jer.p8274888 p8274900 p8274908 p8274920Jeg havde bagt boller, lavet pandekager, skåret noget forskelligt frugt og lavet røræg med bacon og pølser. Efter vi havde spist os mætte, havde jeg også lavet en rugbrødslagekage med blåbær. Opskriften kommer op her på bloggen på onsdag. Udover jeg forkælede pigerne med lækker mad, forkælede de også mig, med nogle skønne gaver. Jeg fik nemlig nogle flotte glas fra Lyngby som jeg havde ønsket mig. Jeg elsker virkelig dage som disse, hvor man kan hygge sig med dem man holder af. Man glemmer på en måde alt det man skal og slapper bare af, griner og hygger sig. Jeg tænkte også jeg ville give jer en lille opdatering på, hvad jeg ellers har lavet. Min weekend har gået en masse praktiske ting og forberedelse til brunch om søndagen. Jeg havde i dag tidligt fri fra studiet, så jeg har fået ordnet lidt praktiske ting som madplan for ugen, indkøb og lidt oprydning. Jeg har også fået løbet et tur, hvilket var super lækkert, jeg har ikke løbet i en lille måneds tid, så det var hårdt men godt at komme af sted. Jeg har desuden lavet nogle pesto snegle, og nu er aftensmaden sat over, mens jeg laver blogindlæg. Efter aftensmaden skal jeg mødes med mine skønne veninde Kamilla, det er lang tid siden jeg har set hende, fordi vi begge har været ude at rejse, så det blive godt med lidt tøsehygge over en kop te. Jeg elsker virkelig de dage, hvor man får ordnet en masse ting. Især de ting som man måske har haft hængende over hovedet lidt for lang tid. Er jeg den eneste der har det sådan?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox august