Hjemmelavet granola

Goodiebox august

Annonce
Det er blevet tid til, at vise indholdet af denne måneds Goodiebox frem, og jeg havde glædet mig rigtig meget til at se, hvad denne måneds tema ville blive. Temaet for denne måneds boks er nemlig lidt mere specielt, end de andre temaer der har været. Det er nemlig fire medlemmer af Goodiebox, som har været med til, at vælge hvordan denne måneds boks skulle sammensættes. Jeg synes det er en super god ide, at få medlemmerne til at give deres byd på en boks, eftersom medlemmerne af Goodiebox er er i alle aldre og med vidt forskellige interesser. Så rul ned i indlægget, hvis du har lyst til at se, hvad der gemmer sig.goodie1Emité – Active eye light 101 concealer
Denne concealer kan bruges af alle, lige meget om du har lys eller mørk hud. Har du lys hud kan den bruges som concealer, og har du en mørkere hud, kan den bruges til at lysne under ens foundation eller puder. Den indeholder desuden en masse aktive ingredienser som skulle styrke blodcirkulationen og stramme huden op.
Miqura – Premium Foot Mask
Som I nok ved har jeg testet flere produkter fra Miqura, og jeg har også testet denne fod maske før. Jeg synes ofte man glemmer at passe på sine fødder, og de trænger helt sikkert også til pleje. Efter en dag hvor jeg måske har gået og stået rigtig meget, så er det virkelig lækkert, at kunne forkæle sine fødder. Det gode ved denne maske er også, at den har en kølende og lindrende effekt på ømme fødder.
Nails INC – Base coat
Jeg elsker at pifte mine negle op med en flot neglelak, men noget man ofte kan glemme er, at bruge en base coat som både beskytter neglene, og samtidig også får farven til at se meget pænere ud. I denne måneds boks er der en lækker base coat, hvilket minder mig om at huske, hvor vigtigt det er.goodie2The vintage cosmetics company – Eye lash curler
Der gemte sig også den fineste øjenvippebukker i rose gold. Jeg er vild med farven, og det var nok også på tide, at jeg fik skiftet min egen øjenvippebukker ud. Også er det bare et plus et den er så fin.
PIXI – Multibalm baby petal
Dette er et rigtig godt 2 i 1 produkt, som man både kan bruge på kinder og læber. Jeg har hørt rigtig godt om PIXI produkter, men har ikke testet nogle af dem før. Så dette bliver mit første. Disse 2 i 1 produkter er virkelig gode til at have med på farten, så man nemt i løbet af dagen, kan pifte ens look op.
Ole Henriksen – Oil control hydrator og cleanser
Eftersom jeg har tør hud, så kommer jeg nok ikke rigtig til at bruge disse produkter, eftersom de henvender sig til mere fedtet og kombineret hud. Jeg er dog ret sikker på, at det stadig er nogle rigtig lækre produkter. Jeg har selv prøvet nogle produkter fra Ole Henriksen før, blandet andet hans lemon strip flash peel, som virkelig er god og effektiv.


Kunne du også tænke dig, at blive forkælet hver måned med lækre produkter. Så kan du som altid tilmelde dig Goodiebox lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet granola