Paleros rejseguide

Hjemmelavet granola

Reklame
Jeg elsker en god omgang hjemmelavet granola, eftersom det kan pifte de fleste morgenmade op. Jeg elsker at komme det på min skyr som I kan se på billedet på en chiagrød eller på en smoothiebowl. Det jeg godt kan lide er, at man først og fremmest kan vælge det man bedste kan lide. Man har også et lidt bedre overblik over hvad den indeholder, hvor meget sukker og så videre, hvis det er noget man interesserer sig for. Som I kan se er dette indlæg markeret med reklame, det skyldes at en del af de forskellige frø og kerner jeg har brugt i opskriften, er fra Finax, som jeg jo er ambassadør for. Det er derfor ikke alle produkter der er betalt. Men selvom indlægget er markeret med reklame, så er det stadig min egen lækre opskrift på en omgang hjemmelavet granola som I her får.granola granola

Opskrift på hjemmelavet granola

Du skal bruge
3 dl. Havregryn
1 dl. Græskarkerner
1 dl kokoschips
1 dl mandler
½ dl. Solsikkekerne
2 spsk. Chiafrø
2 spsk. Hampefrø
2 spsk. Hørfrø
½ tsk. Kanel
1 knivspids vaniljepulver
2 spsk. Honning
1 spsk. Kokosolie
Sådan gør du
Bland alle ingredienser sammen i en skål undtaget mandler og kokoschips. Hak mandler groft og tilsæt dem i blandingen. Kokschipsene vendte jeg i til sidst, da granolaen var færdig. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Bag granolaen i en ovn på 150 grader i 15 – 20 minutter. Vend granolaen 2 -3 gange i løbet af de 15 til 20 minutter. Når granolaen er kølet af kommes den i en skål og kokoschips vendes i. Jeg kom derefter granolaen i et glas, hvor den nemt kan holde sig et par uger.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paleros rejseguide