Pizza med spinat og kartofler

Vlog – Grækenland

Det er snart ved at være en uge siden, at vi kom hjem fra vores ferie til Grækenland. I løbet af ugen har jeg fået klippet denne lille vlog sammen, som jeg håber I vil tage godt imod.p8134656ferieUdover denne vlog, sidder jeg også og arbejder på ikke bare en med to rejseguide. På tirsdag vil I kunne læse min første rejseguide, som bliver en rejseguide til Paleros. Paleros er den by vi boede i. Næste tirsdag, vil I kunne læse endnu en rejseguide som bliver til øen Lefkas, som vi besøgt to gange, da vi havde lejet bil. Hvad synes I om vloggen? Er det ikke bare nogle smukke steder?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza med spinat og kartofler