En snak om at melde sig ind i fitness igen

Tanker om 3 semester

Vi er kun lige kommet hjem fra ferie, og jeg har allerede været på studiet fra 8:15 til 14:30. Med kun små 3 timers søvn i nat, så var det virkelig tiltrængt med en lille lur, da jeg kom hjem fra studiet. Jeg havde fået ind i mit hoved, at vi først skulle starte den første september, hvilket ikke var helt rigtigt. Vi skulle nemlig starte allerede den 14. august. Det fandt jeg så først ud af, efter vi havde bestilt rejsen, men skidt pyt, en dag fra eller til er vel lige meget. Eller det var det ikke alligvel, eftersom vi her til morgen / middag havde en bunden forudsætning. Men jeg kom igennem dagen, og skal bare tidligt i seng i aften, så jeg kan få indhentet noget af den tabte søvn. Det var nu ikke min søvn det skulle handle om, men mine tanker for tredje semester. I skal desuden ikke snydes for et ferie billede. Jeg er allerede gået igang med, at arbejde på nogle spændende rejseindlæg, som jeg glæder mig til, at kunne dele med jer. ferieJeg har glædet mig rigtig meget til, at skulle i gang igen. Efter 2 måneders ferie, har jeg godt kunne mærke, at jeg har glædet mig til, at komme i gang med at læse igen og generelt bare komme tilbage til en “normal” hverdag. Alt i alt glæder jeg mig på mange måder til, at skulle i gang med 3 semester, men alligevel frygter jeg også, at jeg går en rigtig hård tid møde. Det skyldes at jeg har valgt den valgfagspakke der hedder ”læs videre”, hvilket betyder, at jeg skal have nogle valgfag som giver mig merit, hvis jeg vil ud og læse videre på uni. Jeg er nu sikker på, at det nok skal gå, men det er i nogle valgfag jeg har det en smule svært ved. Jeg ved derfor godt, at det også kræver lidt ekstra arbejde. En anden ting som også bekymrer mig er, at vi går den ”mørketid” i møde. Jeg håber og arbejder virkelig på, at den ikke kommer til, at påvirke mig så meget som den har gjort de andre år. Det er et emne som jeg gerne vil skrive lidt mere om her på bloggen, når jeg selv har bearbejdet det lidt mere. Søren har været så sød at lave aftensmad til mig, inden han selv smutter af sted til fodbold og videre til Ærø. Jeg skal her til aften have styr på nogle mail, blogindlæg og forkæle mig selv med lidt ansigtsmasker. Sidst men ikke mindst skal jeg helt sikkert tidligt i seng, inden en ny (men kort) dag på studiet venter i morgen. Er der nogle af jer der allerede er tilbage på skolebænken igen?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om at melde sig ind i fitness igen