Mysliboller

En snak om at melde sig ind i fitness igen

Jeg tror ikke vi kan komme udenom, at man bliver meget mere glad af, at komme ud og røre sig og være aktiv. Jeg har altid været en aktiv pige og gået til sport hele mit liv. Derfor kan jeg også mærke stor forskel på min krop, mit humør og ikke mindst energiniveau i de perioder, hvor jeg kommer ud og for rørt mig og på de perioder, hvor det bliver til flere aftener på sofaen end gåture.crew-22256Men ja, som I nok kan regne ud fra overskriften, så har jeg altså meldt mig ind i fitness igen. Jeg har haft snakket en del på bloggen om, at jeg var lidt i tvivl om, om jeg ville melde mig ind, mest fordi jeg synes priserne for det er vildt dyre, og fordi jeg var bange for, at jeg ikke ville komme nok af sted. Jeg har også skrevet nogle indlæg om, at man sagtens kan komme i form, selvom man ikke er meldt ind i et fitnesscenter og det mener jeg stadig, ingen tvivl om det. Hvis I har lyst til at læse det indlæg, kan I finde det lige her. Nu hvor vi er på ferie, har jeg blandet andet taget en træningselsatik med, som jeg kan lave nogle øvelser med. Det er ikke sådan at jeg skal træne hverdag eftersom vi både går, svømmer og sveder en hel del. Men med en elastik er det faktisk muligt at lave rigtig mange gode øvelser, måske noget I vil se en video på? Men grunden til jeg har meldt mig ind er fordi, jeg har kunne mærke, at jeg havde brug for at komme af sted til noget. Det med at tage et sted hen, som jeg kan forbinde med noget positivt, det har jeg manglet. Nu kan det hurtigt komme til at lyde sådan helt terapi agtigt, og som om jeg går ind i en helt anden verden, så snart jeg kører kortet igennem i fitness, sådan er det ikke også alligevel. I løbet af den sidste uge har jeg været af sted 3 gange. Den første gang var jeg på det hold der hedder fitaerobic, som var en hel time med koreografi, anden gang var jeg nede og træne selv, og i søndags var jeg på to hold step og stram op. Alle gange jeg har været af sted, er det som om, at tanker som hvad skal vi have at spise, og hvad var det lige, jeg skulle læse til i morgen at de forsvinder. Det er så skøn en følelse og det er ikke en følelse jeg får på samme måde, når jeg vælger at træne hjemme i stuen. Der bliver jeg nemt distraheret over, at jeg kan se den bog jeg skal læse, at opvaskemaskinen skal tømmes og så videre. Dermed ikke sagt man ikke kan træne der hjemme det kan man sagtens. Jeg er heller ikke begyndt at træne med den ide om, at jeg skal tabe mig langt fra. Jeg vil rigtig gerne bygge en sund og stærk krop op, og samtidig skal træningen være med til, at give mig energi og overskud i min hverdag. Er jeg den eneste der også føler, at man slipper alle bekymringer og tænker når man tager i fitness? Dermed også sagt, at mobilen ikke skal med ind, for den er kun med til at forstyrre.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mysliboller