Bare fordi man er tynd er man ikke syg

Mysliboller

Reklame
Efter jeg har fået mulighed for, at teste en masse produkter fra Finax, så har jeg virkelig fundet ud af, hvor glad jeg er blevet for de mange færdig blandinger der er. Deres grovbolle blanding eller den almindelig bolle blanding, burde alle have stående der hjemme. Du kan nemlig bruge blandingerne til både pølsehorn, pizzasnegle, boller eller kanelsnegle. Der er så mange muligheder. Jeg har lavet disse mysliboller, som er så nemme at bikse sammen. De er super gode til morgenmad eller i løbet af eftermiddagen, når den lille sult ofte melder sig. Og det bedste af det hele er, at du selv kan vælge om det skal være mysli, tørret frugt eller noget helt tredje der skal i.
Mysliboller Mysliboller Mysliboller

Opskrift på mysliboller

Du skal bruge
Finax Grovbolle blanding
1 dl mysli (jeg brugte dennne)
2 spsk. Græskarkerner
2 spsk. Kokoschips
Evt. ½ dl vand ekstra

Sådan gør du
Start med at bland posens indhold med Finax tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i 5 – 10 minutter enten med hænderne eller i en røremaskine. Tilsæt mysli, græskarkerner og kokoschips jeg tilføjede også ½ dl vand ekstra. Form ca. 20 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter. Pensl bollerne med vand eller æg og drys med Græskarkerner. Bag bollerne i ved 200 grader varmluft i 9 – 12 minutter.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare fordi man er tynd er man ikke syg