Dagens outfit #9

Hvad jeg spiser på en dag

Hvad spiser jeg på en dag? Det er der flere af jer der gerne ville vide. Derfor har jeg lavet en video til jer, hvor jeg viser hvad jeg spiser på en helt almindelig fredag.forside

Min morgenmad blev lige hvad jeg havde i køleskabet og skabene. Hvis du kunne tænke dig, mere inspiration til morgenmad, har jeg blandet andet lavet denne video ”Sund morgenmad mine tre bud”. Til frokost lavede jeg to tortilla pizzaer, de er virkelig gode. Jeg har tidligere lavet en opskrift som I kan finde lige her. Vores aftensmad var meget simpel med noget kød, kartofler og en god salat. Eftersom det var fredag, så endte det også med en omgang bland selv slik. Jeg er kæmpe fan af bland selv slik og generelt alt sødt, og må indrømme at jeg er lidt afhængig af, at få noget der er sødt i løbet af en dag. Jeg håber I kunne lide videoen, og kan bruge den til lidt inspiration. I må meget gerne komme med noget tilbagemelding på, om det er noget I kunne tænke jer mere af?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #9