Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse

Dagens outfit #9

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har vist et outfit her på bloggen. Så I dag får i et, outfit som jeg selv er meget overrasket over jeg er endt i. Det er super fint til disse dage, hvor det er lidt koldt, også er jeg ret sikker på, at det bliver et outfit, jeg bliver glad for her til efteråret.img_4113 img_4116 img_4135 img_4143 img_4165Reklamelinks: Trøje her, bukser her, sko her
I sidste uge gik jeg modeshow for en af butikkerne i Marstal. Den by hvor jeg er vokset op. Det var en rigtig hyggelig aften, og jeg fandt en masse lækkert tøj. Jeg kom hjem med et par bukser, men ikke et par klassiske sorte bukser som I nok kan se. Jeg endte altså med et par chinos i rød. Jeg havde ikke selv regnet med, at jeg ville købe disse bukser, og faktisk af flere årsager. For det første, fordi jeg helst vil gå i kjoler. For det andet, fordi jeg aldrig kan finde nogle bukser som jeg kan passe ordenligt og for det tredje, hvis jeg endelig skal have et par bukser, skal de bare være sorte eller mørkeblå. Så helt imod hvad jeg plejer, endte jeg altså med disse røde chinos, og jeg må indrømme, at jeg faktisk er blevet ret vild med dem. De bliver virkelig perfekte her til efteråret, og jeg tror de ville se super godt ud med en hvid t-shirt og en cardigan eller sort blazer. Min trøje er der flere af jer der har sprugt på før. Den er fra Pieces og koster kun 199,- også er den i det lækreste velour materiale. Mine ballerinaer er et par klassiske sorte fra H&M. Det er mine must have ballerinaer, eftersom det er nogle af de eneste ballerinaer som jeg altid kan gå i. De gnaver ikke og sidder perfekt på min smalle fod. Jeg har faktisk slidt hele 3 par op, fordi jeg er så glad for dem. Så hvis du som jeg har en smal fod og tit får vabler så prøve disse. De koster tilmed kun 80 kroner, hvilket jo er et fund. Jeg var hoppet i dette outfit i weekenden, hvor jeg var inviteret ud til min veninde Emma til lidt fødselsdags hygge, det var en super hyggelig aften med god mad, drinks, kage, brætspil og sladder. Hvad synes I om mit outfit?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse