Nemme kanelsnegle

Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse

Da ja startede projekt find fødselsdagskage, havde til at starte med udset mig en anden lagkage med hindbær, men den var jeg bange for ville blive lidt for svær. Derfor søgte jeg lidt videre og fandt denne opskrift som er en lagkage med hindbærmousse og chokolademousse. Det var helt sikkert billedet af den flotte kage der fangede mine øjne, meeen det skulle vise sig at være et lidt større projekt. Jeg vil dog skynde mig at sige, at hvis man bare har god tid til at lave den, så er den slet ikke så svær. Og lad mig også lige fortælle, at den smager så lækkert, kombinationen af den lidt tunge chokolade og den friske hindbær er perfekt. Til kagen skal man blandet andet bruge chokoladefolie / lagkageplast, hvilket er første gang jeg giver mig i kast med det, og jeg havde ingen anelse om, hvordan sådan noget skulle sidde fast. Så hvis der sidder en af jer derude og ved, hvordan man får sådan noget til at sidde ordenligt, så skriv gerne. Jeg fik det dog til at sidde efter den lige blev klipset sammen, hvilket jeg nu ikke tror jeg meningen. Opskriften har jeg fundet hos Spisbedre og den kan I finde lige her, samt se billeder af hvordan den skal sammensættes. Normalt gør jeg mig mest i de nemme, hurtige og korte opskrifter, men hvis I har mod på at lave denne lækre kage, så synes jeg helt sikkert I skal give den et forsøg.
Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

12 kommentarer

 • Natasha Skovsende

  Hej Christina mig om mine veninder skal lave halloween kage, hvor vi har tænk os at bruge din opskrift på chokolade mousse. Men problemet er bare at vi kun har halvanden time til det pga. at vi har madkundskab men det jeg vil høre om er om man kan putte det i fryseren istedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Hej Natasha 🙂
   Jeg er rigtig glad for at høre, at i vil lave chokolademoussen. Det er ikke sikkert den kan nå at sætte sig, men I kan prøve at gøre et forsøg. Det er ikke noget jeg skal har prøvet, men jeg ved at man godt kan fryse en mousse ned og så bruge den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej. Hvor mange personer er der ca til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Hej, der er til cirka 8 personer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Tak dor svar😀Vil gerne have til lidt flere personer end 8. Har en springform på ca 24 cm hvor meget tænker du jeg skal gange så bundene ikke bliver for tykke/tynde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Det kommer an på hvor mange flere du vil have til. Inde i opskriften er der et link til spisbedre, den kan beregne, hvor meget du skal bruge alt efter, hvor mange personer du vil lave til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hejsa
  Min datter har fundet din dejlige kage og vil gerne have den til sin fødselsdag. Kan den laves dagen i forvejen? Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Hej Lene
   Det vil du sagtens kunne gør! Jeg lavede faktisk halvdelen dagen før, og den har godt af, at stå natten over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Den er da blevet super vellykket! Jeg plejer at holde kageplasten fast med en tøjklemme i samlingen – altså øverst på den valgte form. Man kan også smøre plasten med en ganske lille smule neutral olie – så “slipper” den nemmere. Men altså, super flot debut! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak 🙂 Rigtig god tips, dem må jeg prøve næste gang 😉
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt kæft, den er sgu flot. Super godt gået, af et første forsøg med lagkageplast mm. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Tusind tak <3 Det er altid spændende at se, hvordan så noget lykkes når det er første gang 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme kanelsnegle