21 års fødselsdag

Tilbageblik på juli måned

I dag har min lillebror fødselsdag, så han skal fejres og forkæles i dag. Jeg vil dog også kigge lidt tilbage på juli måned, som har været en måned med fokus på bare at slappe af, pause fra studiet og at tilbringe tid hjemme på Ærø.augustEn af de helt store ting i juli måned var, der jeg kunne fortælle om mine to nye ambassadørskaber med Finax og The Body Shop, dem kan I læse mere detaljeret om lige her. I juli måned har der også været rig mulighed for, at tilbringe en masse tid sammen med mine veninder. Jeg var blandet andet på stranden med mine tre veninder Emma, Mona og Kamilla. Det var sådan en hyggelig aften, hvor vi spise god mad, grillede, drak vin og bare nød at være sammen. Jeg klippede blandet andet en lille video sammen, som I kan finde lige her. Min veninde Sofie som jeg studerer sammen med, tog også et smut til Ærø her i juli måned, det var så hyggeligt, at have hende på besøg og vise hende øen. Vi hyggede med gåture, is og ikke mindst var vi næsten hele øen rundt. Søren og jeg tilbragte også små fem dage med mine forældre ude at sejle, det var så skønt, og hvis I har lyst kan I se flere billeder og læse om turen lige her. I torsdags havde jeg fødselsdag og blev 21, hvis I vil læse mere om den dag, så klik her. Jeg har haft fri fra studiet hele juli måned, og det har været helt underligt slet ikke, at skulle tænkte på det. Jeg må dog indrømme, at det kribler lidt i fingrene for at komme i gang igen og at komme tilbage til hverdagen.


August måned bliver en rigtig god måned. Om en uge tager Søren og jeg en uge til Grækenland, og allerede samme dag vi kommer hjem starter jeg på studiet og på 3. Semester. Jeg kan slet ikke vente med at komme af sted på ferie, eftersom sommeren her i Danmark ikke rigtig har været noget at råbe hurra for. Det bliver også dejligt med noget alene tid, uden vi skal tænke på studie, hvem der skal gøre rent, madlavning og at få hverdagen til at passe sammen. Hvordan har jeres juli måned været? Har I været på ferie, så smid gerne en kommentar med hvor I har været, også hvis I som jeg har været i Danmark. Rigtig dejlig mandag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 års fødselsdag