Nemme kanelsnegle

21 års fødselsdag

Det blev en lidt anderledes fødselsdag end hvad jeg plejer, eftersom mine forældre var ude at sejle, Søren var træner på fodboldskole og min mormor er ude at rejse. Men dagen var alligevel fantastisk. Jeg spiste morgenmad sammen med min lillebror og Søren og fik gaver fra Søren og hans familie. Derefter arbejde jeg videre på min fødselsdagskage, som viste sig at være noget af et projekt. Jeg er nu godt tilfreds efter, hvor lang tid det tog. Jeg nåede også at gå en tur i det gode vejr, fik ryddet op og dækket bord til om aftenen, hvor tre veninder kom forbi til kage og hygge. Jeg havde min nye kjole fra Ganni på, som jeg fik af Søren i fødselsdagsgave, den er så fin, og lige nu kan I få den med 40% rabat hos Boozt, I kan finde den lige her (reklamelink). Mine forældre er kommet hjem i dag, så vi har hygge og jeg har fået mine gaver fra dem også. Jeg har dog lidt gaver til gode fra min mormor, kusine og nogle veninder som jeg skal holde brunch for i august. Men det er altid skønt at have noget til gode og jeg glæder mig til at holde brunch for pigerne.p7274116 p7274144 p7274163I aften er der open by night her i Marstal, hvor min forældre bor. Jeg var blevet spurgt om jeg ville gå modeshow for en af butikker sammen med en masse andre. Det plejer altid at være hyggeligt, så det sagde jeg ikke nej til. Jeg skal vise tre rigtig lækre selected outfit frem, og jeg er så forelsket i den ene kjole, så måske den ender med, at komme med mig hjem i aften. Efter modeshowet regner jeg med, at jeg skal et smut over i Imerco og kigge lidt på nogle glas og ting fra Royal Copenhagen, jeg var nemlig så heldig at få et gavekort dertil. Jeg kan også mærke, at det kribler i mine fingre for, at komme i gang med en masse nye indlæg her på bloggen. Jeg har som I nok ved været hjemme ved mine forældre, og jeg har ikke haft samme muligheder for, at tage billeder og så videre som jeg har i Odense. Jeg skal tilbage til Odense på onsdag, og det glæder jeg mig til. Jeg har en del aftaler og ting at få på plads inden vi skal på ferie. Jeg har også en del billeder, opskrifter og så videre som jeg arbejder på, og glæder mig til at kunne dele med jer. Det var lige en update her fra. Jeg håber I har de godt, og nyder det gode vejr.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme kanelsnegle