Mit syn på den nye markedsføringslov

Goodiebox juli

Annonce

Bedre sent end aldrig, er det ikke de man siger? Dette indlæg kommer lidt sent, eftersom jeg ikke har været i Odense, og har haft mulighed for at hente denne måneds Goodiebox. Jeg var dog så heldig, at en af mine gode veninder var et smut i Odense i går, og kunne nå forbi posthuset og hente den. Jeg har ikke helt kunne undgå at se hvad der gemte sig i denne måneds boks på de sociale medier, men jeg har glædet mig til selv, at kunne dykke ned i de lækre produkter og læse mere om dem. Denne måneds tema er summer fling, og der er masser af lækker pleje og makeup til sommerens fester.gb1Rodial – Dragon´s blood eye maske
En lækker øjenmaske som skulle hjælpe på hævede øjne, modvirke mørke rander og udglatte huden. Perfekt hvis man ikke har fået så meget søvn og været til lidt for mange sommerfester. Eller hvis man skal ud og flyve, så er det vigtigt at give sin hud masser af fugt.
Weleda – Nail care pen
Jeg prøvede den i går aftes, og den er super den er påføre og trænger hurtigt ind. Jeg er sikker på, at den kommer til at få en fast plads på mit natbord, så jeg lige kan smøre neglebåndende ind, inden jeg går i seng. Den indeholder blandt andet olie fra granatæblekerner og sheasmør som giver en masse fugt til negle og neglebånd.
Ilse Jacobsen – Sun seaweed face cream SPF 15
Solcreme hører sig vist til i denne sommer boks. Og denne gang er det en ansigts creme med SPF 15 i. Den bliver perfekt til vores ferie, og hvis der kommer mere sol her hjemme i Danmark.gb2Modelco – Instant brows
Der er også lidt nyt til brynene i denne måneds boks. Det er først sådan for nyligt, at jeg er begyndt at prøve forskellige bryn produkter, så denne glæder jeg mig til at teste.
Naobay – Vitality & shine Shampoo
Jeg er vild med emballagen og det fine trælåg, den minder mig om ferie til østen. Den dufter også rigtig lækkert og mildt af søde citrusfrugter. Shampooen er desuden også vegansk og indeholder 99% naturlige ingredienser.
Mesauda – Definitive Mascara
Jeg elsker at prøve nye mascara, og i denne boks er der en fra mærket Mesauda. Det er ikke et mærke jeg har prøvet før, så jeg glæder mig til at se, hvordan den fungerer for mig.


Endnu en gang er boksen fyldt med lækkerier, og flere af dem skal jeg helt sikkert have med på ferie. Hvis du også kunne tænke dig en Goodiebox, så kan du læse mere og bestille dem lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit syn på den nye markedsføringslov