Vi er taget på sejltur

Mine fødselsdagsønsker

På torsdag har jeg fødselsdag, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele nogle af mine ønsker med jer. Måske I selv kan få lidt inspiration til jeres næste ønsker?foedselsdagReklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her
Jeg ønsker mig en del til boligen i år både rød- og hvidvinsglas fra Holmegaard, nogle glas fra Lyngby og ikke så overraskende er der igen i år Royal Copenhagen på ønskelisten. Fra Royal Copenhagen ønsker jeg mig blandet andet de helt små skåle, som er perfekte til snacks osv. Jeg har også nogle af de dybe tallerkner på ønskesedlen. Jeg har også ønsket mig lidt tøj blandet andet en klassisk hvid t-shirt fra 2ndday. Jeg har ikke så mange hvide t-shirt og denne er blande andet sat ned til halv pris, hvis der er nogle af jer, der også står og mangler en hvid t-shirt. Jeg har også fundet mig lidt nyt sportstøj, efter jeg er begyndt at løbe en del mere, har jeg manglet en langærmet trøje til de lidt koldere dage, og jeg har forelsket mig i den fine grå fra Nike. Der er også kommet et par lækre løbe tights på ønskesedlen fra Under Armour. Jeg er stor fan af lækre løbe tights, og de dage hvor jeg bare går der hjemme, så er det sådan et par jeg hopper i. Jeg har heller ikke kunne holde mig fra, at ønske mig lidt makeup også. Det er ikke fordi jeg har ønsket mig gså meget makeup, og det jeg har ønsket mig, er noget jeg mangler. Blandet andet ønsker jeg mig en primer fra mac, eftersom jeg er ved at løbet tør for primer. Jeg har også ønsket mig en ny mascara fra Too Faced, deres better than sex mascara, som giver de flotteste vipper, jeg har denne gang ønsket mig den i en vandfast udgave. Det var nogle af mine fødselsdagsønsker i år. Lige nu sidder jeg med en varm kop te og håber det snart holder op med at regne, så jeg kan komme ud og gå en tur. I aften skal jeg mødes med mine tre gode veninder til lidt hygge, det bliver skønt at se dem igen. Hvad skal I bruge søndagen på?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vi er taget på sejltur