Venindetur til stranden

Vi er taget på sejltur

Som I måske har kunne fornemme på snap og instagram er jeg lige nu ud at sejle med min familie. Jeg tænkte, at jeg lige ville give jer en lille opdatering på, hvor vi er henne i Danmark. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for lidt skønne billeder.p7183962 p7193980Mandag morgen startede vi ud med, at tage til Nyborg hvilket tog små 5 timer. Det meste af dagen gik med at slappe af og en lille gåtur op i byen. Efter en enkelt overnatning i Nyborg sejlede vi til Kerteminde, det var en ret kold tur og jeg sad med tæpper, mormors hjemmestrik og en kop varm chailatte i hånden. Her gik vi lidt rundt i byen, fik en is og resten af eftermiddagen blev brugt på, at spille minigolf. Vi sejlede her til morgen videre til Bogense, en lidt længere tur på næsten 6 timer. Endelig har solen også vist sig, og vejret er blevet en del varmere. Søren og jeg gik en tur rundt i byen og efterfølgende lagde vi os på dækket for at få lidt sol. Nu vil vi sætte os i land med kaffe og kage og nyde det gode vejr. Inden aftensmaden regner jeg med, at cykle en lille tur langs stranden, nu hvor vejret er til det.p7193983 p7193990I kan måske også fornemme, at der ikke været så mange indlæg her på bloggen som der plejer, det skyldes blandet andet mine nye ambassadørskaber, som I kan læse mere om her. En anden grund til, at jeg ikke har lavet så mange indlæg som jeg plejer er, at rigtig mange er på ferie og forståeligt nok prioriterer kvalitetstid med venner og familie højt. Det gør jeg også selv, og efter jeg havde nogle lidt øv dage i weekenden. Har jeg lidt mere fokus på, at få slappet af og bare gøre de ting jeg har lyst til, i det tempo jeg har lyst til. Jeg håber I nyder sommeren, og ikke mindst nyder ferien hvis I har det.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindetur til stranden