Venindetur til stranden

To nye ambassadørskaber

De sidste par uger har jeg gået og glædet mig til, at kunne dele dette med jer. Jeg har nemlig indgået to nye og rigtig spændende ambassadørskaber. Begge ambassadørskaber kommer til, at løbe her fra juli måned og frem til december / januar. Som jeg tidligere har skrevet har på bloggen, har der været en masse ting jeg har arbejdet med. Det har været i forbindelse med det møde jeg var til tilbage i juni måned, omkring bloggen. Det er som sådan ikke noget I som læsere kan se, så derfor vil jeg ikke begynde, at forklare. Men jeg har fået styr på det nu, så det er dejligt at kunne fokusere lidt mere på, hvilke indlæg jeg skal skrive i fremtiden. Jeg har så mange ideer, opskrifter og videoer i tankerne som jeg kommer til at kunne arbejde mere på, når jeg kommer hjem fra ferie igen.p7133875

The Body Shop Odense

Men nu til de to ambassadørskaber som jeg har indgået, som primært vil optræde på min instagram. Det første ambassadørskab kan I måske gætte ud fra billedet, det er nemlig for The Body Shop med fokus på butikkerne i Odense. Jeg har altid kendte til The Body Shop, og noget jeg er specielt godt kan lide er, at de arbejder rigtig meget med CSR. Lige nu er jeg ved at teste noget lækkert hudpleje fra dem, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Jeg glæder mig også til, at teste deres makeup eftersom jeg kun har prøvet en enkelt ting eller to.

Finax

Det andet ambassadørskab er for Finax, som også løber over et halvt år. Jeg glæder mig så meget til, at eksperimentere med en masse spændende opskrifter. Og ikke mindst glæder jeg mig også til, at kunne dele det hele med jer. Jeg er sikker på, at der er en del veninder der bliver glad for, at blive inviteret på en masse mad det næste stykke tid, for det skal eksperimenteres med alt fra pølsehorn og pizza til desserter og brød. Det var lidt om hele situationen på bloggen og om de nye ambassadørskaber som jeg glæder mig til at kunne dele med jer, det næste lange stykke tid.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindetur til stranden