Chokoladegrød med jordbær

Venindetur til stranden

p7093847I sidste weekend var mine tre veninder Emma, Kamilla, Mona og jeg på en lille tur. Vi har længe haft snakket om, at lave noget sammen, som ikke bare var at sidde og drikke te eller spise hos hinanden. Vi kommer alle fire fra Ærø, og tilbringer derfor det meste af sommeren her over. Emma havde booket en shelter ude ved stranden, som vi kunne overnatte i (det endte dog med, at det kun fra Emma og Mona der blev og sov). Vi tog ud til stranden om eftermiddagen og startede op i grillen. Vi nød lækker mad og vin og fik snakket om gode gamle dage. Det var så hyggeligt, og det er bestemt heller ikke sidste gang, at vi skal ud og lave noget sammen. Hvis der er nogle af jer der har nogle gode ideer til, hvad man kan lave, så smid gerne en kommentar.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladegrød med jordbær