Kyllingefrikadeller med grønt

Chokoladegrød med jordbær

Er du vild med havregrød? Men synes, at det til tider kan blive lidt kedeligt? Så er du ikke alene, jeg elsker virkelig havregrød, og nogle gange hvis min frokost eller aftensmad skal være nem, så er det ofte en omgange havregrød jeg laver. Det er dog sjældent at jeg laver en helt klassisk grød. Jeg elsker at prøve forskellige kombinationer af når det kommer til min havregrød, det gør også, at jeg ikke ender med, at blive træt af at spise det. Hvis du også har det sådan, så synes jeg du skal prøve min seneste favorit af. Det er denne chokoladegrød som er toppet med friske danske jordbær og kokoschips.Chokoladegrød med jordbær p7023660

Opskrift på chokoladegrød med jordbær

Du skal bruge

  • 1 ½ dl havregryn
  • 2 dl vand
  • 1 teske chiafrø (kan undlades)
  • 2 teske kakao pulver (jeg har brugt denne sukkerfrie version fra EASIS)
  • Et drys salt

Sådan gør du

  1. Kom havregryn, vand, chaifrø, kakaopulver og salt i en gryde.
  2. Bring blandingen i kog og lad grøden begynde at blive tyk, inden du skruer ned for varmen. Lad den stå lidt, inden du slukker helt. Hvis grøden er for tyk, kan du kommer lidt mere vand eller mælk i.
  3. Når grøden er færdig, kan den sagtens spises som den er. Men hvis den lige skal være ekstra lækker, er jordbær og kokoschips en rigtig god kombination.

p7023670


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingefrikadeller med grønt