Tur til Birkholm

Jeg kunne ikke gennemføre mit løbeprogram

For 14 uger siden satte jeg mig for, at nu skulle jeg til, at løbe igen. Jeg manglede kun 4 uger af mit løbeprogram. Men for to uger siden, måtte jeg indse, at jeg ikke kunne gennemføre de sidste 4 uger, min krop var bare ikke klar til det.tim-gouw-73926Det der voldte mig størst problemer var, når jeg skulle løbe tempo. Jeg pressede min krop meget mere end hvad den kunne holde til, og når jeg først havde løbet en omgang tempo, så havde jeg ikke mere energi til resten af turen, hvilket er lidt et problem, når man stadig mangler at løbe almindeligt løb og flere gange tempo. Jeg har også kunne mærke på min krop, at jeg ikke har haft så meget energi, og det har været svært, at have energi til hele turen. Jeg prøver også at få en del mere styrketræning ind i min træningsrutine, da jeg virkelig kan mærke, at jeg har brug for dette. Derfor står mere energi og styrketræning lidt højere på min liste lige nu. Jeg indrømmer gerne, at det for mig er lidt et nederlag ikke at nå i mål med programmet. Især fordi jeg er et konkurrencemenneske, og en virkelige dårlig taber. Men jeg må bare indse, at der er nogle andre ting, jeg også må arbejde med. Selvom jeg er gået væk fra de sidste 4 uger af programmet, har jeg alligevel løbet. I sidste uge løb jeg 3 gange, og jeg skal ud og løbe i dag igen. Det er desuden også blevet til nogle gode gåture, i det dejlige vejr. De næste 3 dage, får jeg besøg af min veninde fra studiet, så mon ikke vi også skal ud og gå en masse. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal løbe efter løbeprogram og min plan er, at starte op med et nyt et, når vi kommet hjem fra ferie i august. Så hvis der er nogle af jer, der har nogle gode løbeprogrammer, så skriv meget gerne. Rigtig god mandag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur til Birkholm