Kyllingefrikadeller med grønt

Tur til Birkholm

Der er ikke noget bedre, end at kunne tage et sted hen, hvor man ved, at man bare kan slappe af og nyde stilheden. Og når det så tilmed kun er en halvtimes tid, fra hvor man bor, så er det endnu bedre. Fra onsdag til fredag tog mine forældre, Søren og jeg nemlig ud at sejle. Vi sejlede over til den lille ø der hedder Birkholm, som ikke ligger ret langt væk fra Ærø, og der er simpelthen så hyggeligt!

Tur til Birkholm Brikholm p7063755 p7063773Tur til Birkholm

Den lille havn kan ikke have så mange sejlere igen, men den er næsten altid fyldt, fordi folk elsker at komme dertil. Der er heller ikke nogle biler på øen, kun et par ATV´er og traktorer. Det eneste du kan købe er oppe i det lille hus, hvor du kan købe is, slik og nogle gange frisk brød. Den ene middag fik vi kartoffelmader med egne kartofler, mums siger jeg bare! Sådan en kunne jeg godt spise lige nu! Jeg elsker virkelig at gå rundt på øen, som er ret lille, men den fine natur og havet, får bare en til at slappe helt af. Som I kan se, har jeg klippet en lille video sammen til jer, hvor I kan se, hvor skønt der er. Er der nogle af jer, der har besøgt Birkholm?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingefrikadeller med grønt