Kyllingefrikadeller med grønt

Sommerens badetøj

Vejret er ikke rigtig til at tage på stranden lige nu, men mon ikke snart det gode vejr kommer til Danmark, så man kan komme på stranden? Det håber jeg hvert fald. Ellers er jeg ret glad for, at jeg smutter en uge til Grækenland til august. I dag har jeg kastet mig ud i et lidt længere indlæg omkring badetøj, og lavet en lille guide til jer. Der er både bikinier og badedragter i skønne farver og snit. Jeg har desuden samlet nogle af mine favorit accessories, som er et must, når jeg selv skal på stranden. Jeg håber I kan bruge det til inspiration og måske finde noget I står og mangler.fotojet-kopi-3

Reklame-links: 1. her og her, 2. her og her, 3. her og her, 4. her og her
En klassisk sort bikini kan man aldrig tage fejl af. Har kan man både vælge et klassisk look eller vælge en med lidt detaljer.

fotojet

Reklame-links: 1. her og her, 2. her og her, 3. her og her, 4. her og her
Jeg har også fundet fire skønne bikinier med masser af farver og print. Jeg er mest til disse bikinier om sommeren, og ejer faktisk heller ikke en sort bikini. Man bliver bare så glad af de fine farver og print.fotojet-kopi
Reklame-links: 1. her 2. her, 4. her, 5. her, 6. her
Det er ikke alle der har lyst til at gå i bikini, hvilket selvfølgelig er helt okay. Jeg har derfor fundet nogle rigtig fine badedragter. Jeg selv er helt vild med den stribede fra Ralph Lauren, den kunne jeg selv godt finde på at købe en dag.fotojet-kopi-2

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Vi kan heller ikke komme uden om et par accessories. Derfor har jeg fundet nogle af mine must have til at tage med på stranden. Jeg er helt forelsket i den fine jumpsuit, som er perfekt her til sommer. Ikke mindst er jeg en kæmpe fan af face mist, som er perfekt til lige at køle ansigtet ned i sommervarmen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingefrikadeller med grønt