Jeg savner yoga

Kyllingefrikadeller med grønt

Annonce

Som en lille afveksling fra de normale frikadeller, er jeg virkelig glad for kyllingefrikadeller. Jeg har derfor lavet disse lækre kyllingefrikadeller med forårsløg, som er rigtig gode til både aftensmad og til at have med i madpakken. Den dag vi lavede dem, fik vi denne lækre rissalat med sorte ris og mango til. Det er en rigtig lækker kombination og perfekt til at spise, her til sommer. Jeg har i kyllingefrikadeller, brugt et nyt produkt fra Santa Maria, som er deres Herbes de Provence paste, som minder lidt om en pesto (I kan se den på billedet). Den kom jeg en spiseske i, hvilket giver en masse god smag til frikadellerne og går rigtig fint sammen med forårsløgene.Kyllingefrikadeller med grønt p5292750

Opskrift på kyllingefrikadeller med grønt

Du skal bruge
400 gram hakket kyllingekød
2 bund forårsløg
1 æg (kan godt udlades)
1 spiseske Santa Maria Herbes de Provance paste
Lidt salt og peber efter smag
Kokosolie til at stege
Sådan gør du
Start med at hak forårsløg fint. Kom hakket kyllingekød, æg, og en spiseske Santa Maria Herbes de Provance paste og forårsløg i en skål og bland det hele sammen. Kom lidt salt og peber i, efter smag og ønske. Steg kyllingefrikadellerne på en middelvarm pande med kokosolie, til de er blivet gylende på begge sider. Du kan sagtens bruge almindelige olie eller  smør til at stege i.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner yoga