Tilbageblik på juni måned

Jeg savner yoga

Annonce

Allerede da jeg trådte inden i butikken tænkte jeg, her er virkelig rart at være. Der duftede så dejligt, Helle som har butikken smilede og bød velkommen og med det samme følte man sig tilpas. I sidste uge, var jeg inviteret til et event hos mousi mousi mind som er åbnet inde i Brandts Passage i Odense. mousi mousi mind er ikke bare en butik, men som de selv beskriver det et univers, med fokus på velvære, den gode historie og holdbarhed. Vi startede med at høre lidt om butikken, og efterfølgende gik vi i gang med en lille times yoga med Resi fra drop ind yoga som også ligger i Brandts Passage. Jeg har været til yoga hos Resi før, og det var jeg virkelig glad for.p6273642p6273672m2Inden jeg skulle til eventet var jeg rigtig træt og ked af det. Ja, jeg havde været lige ved at melde afbud. Men efter en lille times yoga, kunne jeg virkelig mærke, at jeg savnede at lave yoga. Min krop var slet ikke så spændt mere, den var afslappet og rolig. Jeg har brugt yoga en del, i forbindelse med min stress, og jeg kan virkelig mærke at det hjælper. Problemet er bare, at jeg er virkelig dårligt til at få det gjort hjemme. Efter yoga fik vi champange, te, lækker juice fra Fredo og lidt snack mens vi gik rundt og snakkede og fik kigget på alt det fine tøj og ting i butikken. Og tjek lige den smukke lyserøde yogamåtte, den er da bare for fin! Jeg forelskede mig specielt også i denne lækre skjortekjole, som er en kjole man nærmeste bare vil komme til at leve i. Og apropos det med at leve i sit tøj, så er det også lidt den tankegange der er bag tøjet fra Moshi Moshi Mind. Det er nemlig tænkt således, at det skal kunne bruges til en hver lejlighed, hvilket jeg selv er fan af. Jeg har blandet andet en lang skjorte fra Magasin, som jeg bruger til alt fra at sove i, have på der hjemme og til at bruge på ferier.m3p6273644m1Hvis I har fulgt med på bloggen, så læste I måske mit indlæg omkring det event jeg var til hos The Organic Club, som faktisk også ligger i Brandts passage og næsten lige ved siden af Moshi Moshi Mind. Der snakkede jeg også om, at jeg elsker at gå i butikker, hvor jeg får en helhedsoplevelse. Der er bare noget specielt ved de butikker, der formår at levere en helhedsoplevelse. Og denne oplevelse fik jeg hos Moshi Moshi Mind. Inden vi tog hjem, var vi så heldige, at få en fine gave. Nemlig den fineste toilettaske, som kan rumme det hele. En perfekt toilettaske til mig, som ALTID har alverdens skønhedsprodukter med rundt. Ja, det var lidt om det fine event vi var til, det er bestemt ikke sidste gange jeg skal ind og kigge i butikken, om det så bare er for, at opleve den gode stemning.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på juni måned