Chiagrød

Dagens outfit #8

p6153252

outfit-fredag

p6153267Reklamelinks: Skjorte her, shorts her, sandaler her, hat her

Jeg skød dette outfit, da vejret var en smule mere sommerligt, men jeg synes stadig, at det passer fint til nu, hvor skjorten med lange ærmer kan holde en lidt varm. Tøjet har jeg købt for et lille års tiden siden, og det var derfor ikke så nemt at støve op på nettet. Jeg har dog fundet links til noget som ligner på en prik. Det er altid typisk at efter et års tid, så er det nærmest umuligt at finde tøjet på nettet. Jeg er virkelig glad for dette outfit, eftersom det er meget enkelt, men at sandalerne og hatten tilføjer noget ekstra til outfittet.


Jeg vil desuden lige minde jer om, at jeg i morgen sælger ud af mit tøj til et stort tøjmarked i Odense (vi krydser fingre for, at vejret holder). Jeg sælger en masse forskelligt tøj i størrelserne XS, S og M. Der er alt fra kjoler og topper til bukser og skønhedsprodukter. Jeg sælger både high street mærker som Vero Moda og Nelly og mere high end som Tommy Hilfiger og Ralph Lauren. Så hvis du er i Odense i morgen mellem 10 og 15, så kig forbi Farvergården. Der vil jeg og en masse andre være og sælge ud, også er det endda gratis at kigge. Hvis du har lyst til at vide mere, kan du finde begivenheden lige her. Rigtig dejlig fredag til jer!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød