Skulle jeg have taget et sabbatår?

Projekt løb tredje måned

tim-gouw-73926Det er blevet tid til en update på mit løbeprogram, som jeg snart er ved at være færdig med. Jeg er gået i gang med uge 13 og mangler derfor kun 4 uger, så har jeg gennemført et 16 ugers løbeprogram. Hvilket jeg ikke lige havde regnet med. De sidste fire uger, har været lidt mere udfordrende. Den første uge gik rigtig godt og jeg sætte personlig rekord på både 1 mile og 3 km, hvilket jeg var ret stolt over. Uge 10 var en rigtig lorte uge, for at sige det rent ud. Jeg skulle begynde at løbe tempo, og ende med at presse mig selv alt for hårdt, jeg måtte derfor droppe de sidste 2 minutters tempo. Den anden omgang løb på den uge blev kun til 18 minutter i stedet for 20. Den sidste dag i uge 10, måtte jeg droppe helt, eftersom jeg havde styrketrænet og min krop fra helt færdig. Heldigvis blev uge 11 en del bedre. Det var også her, at jeg løb Alt for Damernes kvindeløb, og løb 5 kilometer på 33:37, hvilket jeg var mere end tilfreds med. Sidste uges løb gik også fint, men det der tempo, har jeg svært ved at klare, i og med at jeg har svært ved, at finde ud af, hvor meget kan jeg lige klare. Jeg har i dag snuppet 30 minutters løb, hvilket gik fint. Jeg har dog gjort op med mig selv, at det ikke bliver de lange ture, som jeg kommer til at fortsætte med, eftersom jeg hurtigt begynder at kede mig. Men ja, det var en lille update på, hvordan det er gået med den tredje måned af mit løbeprogram. Nu her er jeg på vej ud af døren, da jeg skal til et spændende yoga event med nogle af de andre blogger fra Odense. Håber I har haft en dejlig tirsdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle jeg have taget et sabbatår?