Hjemmelavet iste

Et år siden jeg blev student

I går var det præcis et år siden jeg blev student, hvilket er så vildt at tænke på. Tiden er fløjet af sted og jeg husker tydeligt, dagen inden min sidste eksamen, hvor jeg var så skide nervøs for, at skulle trække emnet omkring Afrika. Det var det eneste emne, der ikke var nogle der havde været oppe i dagen før, hvor mere end 10 af dem fra klassen havde været oppe. Vi var kun 4 der skulle op den sidste dag og mig som rosinen i pølseenden. Jeg var 100 på, at jeg ville dumpe hvis jeg træk Afrika. Jeg stod så længe ved bordet og tænkte ”Bare ikke Afrika, bare ikke Afrika”. Heldigvis træk jeg noget omkring moderne litteratur, og jeg var straks mere rolig for, at nu ville jeg da klare det nogenlunde. Jeg klarede det også mere end nogenlunde, og kunne afslutte med en karakter, jeg aldrig havde turde håbe på. Det var en vild følelse at gå ud med, da jeg havde fået min karakter, og kunne gå ud til familie og venner. Der var så mange følelser i en. Jeg var både lettet, glad, rørt og samtidig også lidt ked af det, da jeg viste at min tid på HHX var slut. 2 ½ år (jeg startede først på STX og skiftet et halvt år efter til HHX) var nu gået, 2 ½ med en masse gode og dårlige oplevelser heldigvis flest af de gode, og ikke mindst nogle fantastisk venskaber. dsc06734Jeg vil heller ikke lægge skjul på, at jeg virkelig også savner tiden på HHX og tiden sammen med min klasse. Jeg elsker at tænkte tilbage på sjove timer vi har haft sammen, studieture, byture, fester og så videre. Jeg er så glad for, at jeg stadig har kontakt til en del af dem fra min gamle klasse, at vi har kunne mødes, hygge os og snakke om den tid vi havde sammen. Det er vildt at tænke på, at på bare at år, er vi alle gået i gang med vidt forskellige ting. Nogle er begyndt at studere med det samme, nogle begynder efter sommer andre tager at sabatår mere, nogen arbejder, nogen har været ude at rejse i alt fra et par uger til et halvt år. Det er vildt at tænke på, hvor meget der er sket på bare et år, både i forhold til dem jeg har gået i klasse med, men bestemt også i forhold til mig selv om mit liv. Jeg er flyttet til Odense, startet på studie og gået igennem nogle sværere ting rent privat og i forhold til bloggen, er der også sket en masse. Jeg ville ønske jeg kunne få lov at opleve studentertiden igen. Det er virkelig en skøn tid. Jeg vil derfor ønske alle jer, der er blevet studenter et kæmpe tillykke, og håber at I nyder studentertiden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet iste