Hjemmelavet iste

Goodiebox juni

Dette indlæg indeholder betalte produkter

Det er blevet den gode tid på måned, hvor måneds Goodibox er kommet ind af døren. Denne måneds tema er festival fever. Jeg har aldrig selv været på festivaller eller til koncerter før. Spørg mig ikke hvorfor, men det har jeg ikke. Jeg skal dog til Tinderbox i morgen her i Odense, hvilket jeg glæder mig til. Det er første gang, og jeg håber virkelig vejret er med os, hvilket det desværre ikke ser ud til, at være lige nu. Men jeg krydser alt hvad jeg kan, for at det bliver godt.p6213397

goodiebox4Bioderma – Miceallaiere
Et produkt jeg længe gerne har ville prøve er Micealler water fra Bioderma. Det er en nem og mild måde at fjerne makeup på. Jeg er ved at teste en del forskellige micealler water, så i fremtiden vil I kunne finde et indlæg med mine favoritter. Desuden har denne en fin størrelse til at tage med på ferie, så jeg skal helt sikkert have min med på ferie til august.
Hårbånd
Der gemte sig også et rigtig fint hårbånd i denne måneds boks. Jeg har stadig ikke helt hoppet med på den trend med hårbånd, men måske det bliver denne sommer, hvem ved??
Emité Makeup – Nail Lacquer
Om sommeren elsker jeg selv, at pifte mine negle op med en lækker sommerfarve og der er koral farver især min favorit. I denne måneds boks er der også en fin koral farvet neglelak, som faktisk minder om en jeg har fra Essie, som jeg brugte hele sommeren for to år siden. Så det var perfekt med en ny en til samlingen.goodiebox3Girlz Only – Dry Shampoo Dawn ´til Dusk
Hvis der er noget jeg aldrig går ned på, og noget som jeg virkelig elsker, så er det tørshampoo. Det redder virkelig mange af mine dårlige hårdage, eftersom jeg har meget fint hår som hurtigt falder sammen. Især her om sommeren skal der ikke meget til, før ens hår bliver fedet.
RSFU – Intim Easy Shave Gel
Sol og sommer betyder bare ben, og med denne shave kan du få lækre glatte ben uden at tænke på, at den indeholder parfume. Den kan både bruges på ben men også under arme og bikinilinjen.goodieboxModelco – Blush Cheek Powder
Blush kan man aldrig blive træt af, og denne har en lækker fersken og gylden farve, som er perfekt til sommeren.
L’Oreal – Pure Clay Glow Mask
L’Oreal har for nyligt lanceret 3 nye ansigtsmasker, og i denne måneds boks, er der en prøve på en af dem. I denne maske er der tilsat kul, som går ind og renser huden. Hvilket er perfekt efter man måske ikke har passet så godt på sin hud. Masken skal virke i 5 til 10 minutter og skyldes af med vand.
BelláPierre – Mini Kabuki Brush
En Kabuki børste er et must i en hver makeup samling, eftersom den kan bruges til lidt af det hele. Jeg bruger både min til puder, mineral puder, blush og til at blende. Så endnu en til samlingen er bare dejligt.

p6213403Jeg er ret vild med indholdet af denne måneds boks, og jeg glæder mig til at prøve alle produkterne. Hvis I slev kunne tænke jeg en boks, kan I altid bestille en lige her.

   

2 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Det er desværre et som er lavet specielt til denne måneds Goodiebox <3 Meeeen det kommer på deres shop, inden for nærmeste fremtid, så der kan du købe det 🙂
  Det er virkelig også fint!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ved du hvor hårbåndet kan købes eller mærket på den?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet iste