Planer for uge 25

Hjemmelavet iste

Dette indlæg indeholder betalte produkter

Er jeg den eneste, som godt kan blive lidt træt af kun at drikke vand? Især i denne varme, hvor man også gerne skal drikke lidt ekstra. Derfor er jeg blevet rigtig glad for, at drikke en omgang hjemmelavet iste. Jeg lavede det også en del sidste sommer, og det er super nemt at lave. Udvalget af te er efterhånden så enormt, at der helt sikkert også er en te, der passer til lige netop dig. Jeg var så heldig, at jeg for et par uger siden modtog en lækker pakker fra Fredsted, med en masse af deres nye te, blandet andet deres te ”Blooming ” som er lavet med kamille, hibiscus, appelsin, rødbede, rosenblade og vanilje. Blandingen lød for mig en smule mærkelig til at starte med, men den er virkelig lækker at bruge til en iste. Under billederne kan I finde opskriften på, hvordan I laver jeres egen hjemmelavet iste. Hvis I ikke har lyst til, at bruge den te jeg har brugt, skifter I den bare ud med den I kan lide. Hvis I mangler lidt inspiration til, hvilken te I skal købe, kan I tjekke Fredsteds hjemmeside ud lige her.
p6083088 Hjemmelavet istep6083099

Opskrift på hjemmelavet iste

Du skal bruge
5 breve te. Jeg har til denne opskrift brugt ”Blomming” fra Fredsted.
Rørsukker
Cirka en halv citron
Bær (jeg brugte blåbær og hindbær)
Sådan gør du
Start med at bryg en liter te. Lad teen køle af og kom derefter citronen og rørsukker i. Du kan altid tilpasse efter, hvad du bedst kan lide. Du kan altid komme lidt mere citron eller mere sukker i. Server isteen i glas med isterninger og bær. Jeg brugte blåbær og hindbær. Dette er en nem måde selv at lave iste på, og man kan bruge lige den te, som man bedst kan lide.
– Velbekomme –

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planer for uge 25