Dagens outfit #7

Planer for uge 25

Godmorgen, jeg er næsten lige stået op, og sidder og planlægger min uge, eftersom jeg har en del på programmet. I går var jeg ude at spise sammen med nogle fra mit studie, vi var ude at spise på Marcellos, som ligger i Kongensgade i Odense. Efter vi havde spist, tog vi ned i Munke Mose og hyggede og spilede kongepil. Hvilke skøn søndag, det er virkelig noget man burde gøre lidt oftere. Jeg har den sidste uges tid haft virkelig mange aftaler og udover det, har jeg en del arbejde i forbindelse med bloggen. Det har taget meget mere tid end jeg lige havde regnet med, og det er også derfor, at der ikke kom nogen video op i går. Min kommende uge byder på alt fra studentergilde og cafebesøg til arbejde og Tinderbox. Så læs med herunder og hør hvad jeg skal lave.phil-hauser-238663Mandag
I dag skal jeg bruge det mest af min tid på at arbejde på bloggen, så jeg kan nå til bunds med de ting jeg har arbejdet på det sidste stykke tid. De lover også rigtig godt vejr, så jeg tror også, at jeg vil ud og gå en dejlig lang tur langs Odense å. Jeg kommer nok heller ikke udenom, at der skal ryddes lidt op i lejligheden.
Tirsdag
Tirsdag regner jeg med at få løbet en tur om morgen, inden det bliver alt for varmt. Om eftermiddagen skal jeg mødes med en af de andre Odenseblogger til lidt eftermiddagshygge over en kop kaffe, eller nok nærmere en iskaffe, hvis vejret bliver ved med, at være så godt.
Onsdag
Onsdag har Søren hans sidste eksamen på 1. Semester, når han er færdig, skal vi ude og se min kusine, som bliver student. Jeg glæder mig så meget til, at se hende få hue på. Efter hun er færdig på skolen, tager vi hjem til dem og hygger med god mad. Det skal nok blive en skøn dag.
Torsdag
Torsdag er jeg inviteret til et arrangement af Odense Kommune ude til Tinderbox, og efterfølgende skal vi bare hygge med god musik. Det er første gang jeg skal til Tinderbox og faktisk også første kan jeg skal til festival / koncert. Så det glæder jeg mig også til.
Fredag
Fredag skal jeg bare slappe af. Tænker jeg nok også lige skal sove lidt længe, hvis det nu skulle gå hen og blive lidt sent om torsdagen til Tinderbox.
Lørdag og søndag
Lige nu er der ikke så stor planer for weekenden. Jeg skal mødes med nogle veninder om lørdagen og hygge, hvilket jeg glæder mig til. Ellers skal jeg bare hygge mig, slappe af, arbejde på bloggen og ordne lidt praktiske ting i lejligheden.
Hvordan ser jeres uge ud? Er der nogle af jer der bliver student eller kender nogle der gør?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #7