Sommerferie og færdig med 2. Semester

Dagens outfit #7

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Jeg skød i går dette fine outfit sammen med min veninde Maria. Nederdelen har I efterhånden set et par gange før, men den er virkelig blevet en favorit, eftersom den kan passe til det hele. Trøjen er den nye, jeg købte for at par uger siden. Jeg elsker de fine ærmer, som gør den mere feminin og sød at se på.p6153219dagens-outfirBegge ting er fra Envii, og kan lige nu fås på tilbud, til nogle ret så gode priser. Nederdelen kan desværre ikke fås mere, men jeg har fundet en der ligner på en prik her. Trøjen kan I finde lige her. I kan faktisk få hele sættet for bare 300 kroner. Min sko er også nye, og er et par lækre velour loafers fra Binaco som I kan finde her. De koster kun 300, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris. Udover sort fås de også i grå og en rigtig fin lyserød.p6153211Min dag er igen blevet brugt på en masse praktiske ting i lejligheden som tøjvask, oprydning i mit tøj, indkøb også har jeg lavet nogle rigtig lækre madmuffins, som jeg tænker snart skal på bloggen. Min fredag aften bliver stille og rolig, Søren og jeg skal spise noget lækker mad og bare slappe af på sofaen med en god film. Jeg håber I får en dejlig fredag aften!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie og færdig med 2. Semester